robertmodelarz Napisano wczoraj o 15:51 Autor Share Napisano wczoraj o 15:51 (edytowane) Bardzo dziękuję wszystkim forumowiczom za cenne rady, Wybiorę coś zielonego z tego co mam w swoich zasobach co przypomina mityczny brytyjski kolor. Pan HATAKA poleca swoje kolorki: Kolor A110 SSC 15 jest bardzo zbliżony do amerykańskiego olive drab. Kolejna dyskusja...: https://forum.finescale.com/t/wwii-british-afv-color/205407 Edytowane wczoraj o 16:39 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano wczoraj o 17:32 Share Napisano wczoraj o 17:32 Dodam od siebie kolory Olive Drab przed chwilą zrobiłem Od lewej strony AK11386 Acrylic - No.15 Olive Drab Matt 4728AP Italeri Acrylic - Olive Drab Army Matt 4315AP Italeri Acrylic - Olive Drab Matt 155 Humbrol Acrylic - Olive Drab Matt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano wczoraj o 18:19 Autor Share Napisano wczoraj o 18:19 45 minut temu, DamianosPL napisał: Dodam od siebie kolory Olive Drab przed chwilą zrobiłem Od lewej strony AK11386 Acrylic - No.15 Olive Drab Matt 4728AP Italeri Acrylic - Olive Drab Army Matt 4315AP Italeri Acrylic - Olive Drab Matt 155 Humbrol Acrylic - Olive Drab Matt Pierwszy od lewej kolor to chyba najbliżej do SCC 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi