Adrian800 Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia Zima się skończyła ale nie u mnie. Kolejna diorama o tematyce frontu wschodniego 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia A jaka skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian800 Napisano 22 Kwietnia Autor Share Napisano 22 Kwietnia 5 godzin temu, Robi napisał: A jaka skala? Skala 1/35 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Podoba mi sie wykonanie dioramy . Figurki ladnnie pomalowane sprzet rowniez. Mam uwage tylko do calosci kompozycji , kuchnia byla przewaznie na tylach ale nie praktycznie na przedpolu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi