tomekk Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia English Electric Lightning F3 1/72 model firmy Sword. Zestaw tak jak w pudełku. Rurka pitot z jakiegoś odzysku. Szachownica na stateczniku i grzbiet malowany zamiast kalkomanii. Tomek 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Jak pasowały elementy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia 43 minuty temu, DobreMzimu napisał: Jak pasowały elementy? Ze zdjęć widać że jeden do drugiego pasował jak ulał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia (edytowane) Tomek Jak wypada porównanie z Airfixem i Trupeterem? Edytowane 26 Kwietnia przez DobreMzimu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 26 Kwietnia Autor Share Napisano 26 Kwietnia (edytowane) 28 minut temu, DobreMzimu napisał: Tomek Jak wypada porównanie z Airfixem i Trupeterem? Dzień dobry Drugi raz bym nie kupił. Sporo trzeba włożyć pracy. Innych producentów nie oglądałem. Tomek Edytowane 26 Kwietnia przez tomekk 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Jasne, Wygląda fest. A czy D po prawej stronie to tak miało być czy zakradł się modelarski chochlik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia super ! zawsze lubilem ten samolot stal w Berlin Gatow i cieszyl oko- tak jak ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Bardzo fajny Lightning . Kiedyś w prehistorii popełniłem go w edycji Novo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 26 Kwietnia Autor Share Napisano 26 Kwietnia 29 minut temu, DobreMzimu napisał: Jasne, Wygląda fest. A czy D po prawej stronie to tak miało być czy zakradł się modelarski chochlik? Patrzę i oczom nie wierzę, tak, zakradł się chochlik. Dzięki. Najlepsze, że kalki kładłem patrząc na prawe zdjęcie oryginału. No nic, tak zostanie. Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Model podoba się. Wyszedł bardzo fajnie. Godzinę temu, DobreMzimu napisał: Tomek Jak wypada porównanie z Airfixem i Trupeterem? Skleiłem wszystkie trzy tzn Sword (dwumiejscowy), Trumpeter (3 szt.) i Airfix (2 szt). Sword rzeczywiscie wymaga najwięcej pracy, linie płytkie. Airfix i Trumpeter dobrze się sklejają. Arfix ma lepszą i bogatszą kalkomanię, Trumpeter subtelniejszy detal, więcej wzierników - ale czy prawidłowe to tego nie wiem. Nie sprawdzałem. Ale wneka podwozia glównego w Trumpeterze trochę za płytka. Podsumowując - chyba jednak Trumpeter, ale to moja ocena Uwaga, nie sprawdzam pod względem wymiarów tylko sklejalność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia 9 minut temu, przemek261 napisał: Model podoba się. Wyszedł bardzo fajnie. Skleiłem wszystkie trzy tzn Sword (dwumiejscowy), Trumpeter (3 szt.) i Airfix (2 szt). Sword rzeczywiscie wymaga najwięcej pracy, linie płytkie. Airfix i Trumpeter dobrze się sklejają. Arfix ma lepszą i bogatszą kalkomanię, Trumpeter subtelniejszy detal, więcej wzierników - ale czy prawidłowe to tego nie wiem. Nie sprawdzałem. Ale wneka podwozia glównego w Trumpeterze trochę za płytka. Podsumowując - chyba jednak Trumpeter, ale to moja ocena Uwaga, nie sprawdzam pod względem wymiarów tylko sklejalność. Jak wyglądała powierzchnia w Airfaxach? Była skórka pomarańczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Wygląda imponująco, szacun za schludne wymalowanie szachownic! Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia 1 godzinę temu, DobreMzimu napisał: Jak wyglądała powierzchnia w Airfaxach? Była skórka pomarańczy? Powierzchnia Airfixów w porządku, jedno malowanie szaro - szare, a drugie góra oliwkowa, spód srebrny bezpośrednio na plastik (bez podkładów). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi