kozborn Napisano 22 Czerwca Autor Share Napisano 22 Czerwca (edytowane) Jutro ambitnie. Przygotowujemy i montujemy to co poniżej na tym co jeszcze poniżej. Edytowane 22 Czerwca przez kozborn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 22 Czerwca Autor Share Napisano 22 Czerwca (edytowane) Wraca temat poprawnych politycznie dwuczęściowych nieswastyczek. Skoro kalki mają na sobie leżeć, jak jest ze zdejmowaniem filmu? Najpierw ściągamy z jednej potem kładziemy druga i po czasie ściągamy drugi film? A może white spirit zwinie wszystko za jednym zamachem (w co trochę nie chce mi się wierzyć). Z drugiej strony jak pomyślę że jedna swastykę mam robić 2 dni to trochę mi ręce opadają. Edytowane 22 Czerwca przez kozborn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca (edytowane) Musisz zdjąć przed nałożeniem następnej, bo inaczej zdejmiesz drugą razem z filmem pierwszej P.s. ewentualnie dotnij film na krawędzi łączenia obu kalek i wtedy można na raz kłaść. Edytowane 22 Czerwca przez jachud3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 22 Czerwca Autor Share Napisano 22 Czerwca Teraz, jachud3 napisał: Musisz zdjąć przed nałożeniem następnej, bo inaczej zdejmiesz drugą razem z filmem pierwszej Tak myślałem. Łudziłem się że za chwilę się dowiem że jakaś czarodziejska reakcja chemiczna zdziała cuda. 48h na cholerne hakenkrojce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 22 Czerwca Autor Share Napisano 22 Czerwca Dobra w takim razie jutro dogrywka. Myślę że wpasowanie mniejszej kalki w większą jest łatwiejsze niż równe dopasowanie większej do mniejszej. Zobaczymy. Generalnie totalnie chory pomysł z tym dzieleniem kalkomanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca Dura lex, sed lex. Optymalizacja kosztów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 23 Czerwca Autor Share Napisano 23 Czerwca Szczątkowy raport z dziś. Nie chcę wrzucać wielu zdjęć, ponieważ model jest na ukończeniu i nie chcę zabierać galerii przysłowiowego chleba. Zostało kilka detali, parę kalek eksploatacyjnych, plus makijaż, przykurzanie pigmentami... Możliwe, że następny post będzie linkiem do galerii Muszę zdążyć do weekendu bo w poniedziałek wyjeżdżam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca Fajna foka powstaje , nie zapomnij zdjąć filmu z napisów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 23 Czerwca Autor Share Napisano 23 Czerwca (edytowane) @Marek K z tych napisów? Zapomniałem. A nie, czekaj, nie zapomniałem po prostu nie zdjąłem. Zabawy z filmem zostawiłem na kalki oznaczeń. Napisy eksploatacyjne, po ich dobrym przywarciu do powierzchni, po prostu pociagnąłem matowym lakierem. Stwierdzam, że różnica jest absolutnie akceptowalna i te ceregiele to na dłuższą metę gra niewarta świeczki, przynajmniej przy małych kalkach. Przy dużych - do dyskusji. Cieszę się, że foka Ci się podoba! [Edit:] wcześniejsze zdjęcie było jeszcze bez kosmetyki Edytowane 24 Czerwca przez kozborn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 26 Czerwca Autor Share Napisano 26 Czerwca Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi