Super Moderator jawkers Napisano Niedziela o 10:25 Super Moderator Share Napisano Niedziela o 10:25 Głos oddany. Chętnie wydrukuję sobie tego maluszka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano Poniedziałek o 06:29 Share Napisano Poniedziałek o 06:29 Głos oddany;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Poniedziałek o 10:46 Share Napisano Poniedziałek o 10:46 W dniu 26.07.2026 o 12:08, HKK napisał: Jeśli ktoś zechce zagłosować na mój design będzie mi miło Dołożyłem się i ja. Tak trochę w ramach podziękowania za projekty samolotowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano wczoraj o 07:08 Share Napisano wczoraj o 07:08 (edytowane) Fajnie, że to zmierza ku szczęśliwemu finałowi (pomijając temat licencji). Nadal mocno Tobie kibicuję i czekam na gotowca . Głos oddany, ale w wyniku go nie widzę. Edytowane wczoraj o 07:15 przez makinen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi