Stojkovic Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja Model Lima od długiego czasu chodził mi po głowie. Składało mi się go średnio. Bazowy model Hobby 2000 (stare Bronco). Dodatki: Zestaw do kokpitu Eduard Żywiczne koła Eduard Napisy eksploatacyjne Model Maker Lufy i rurka pitota Master 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja No lekko tego Limka się nie buduje, trochę to po nim widać. Ale w końcu nasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja Mnie zastanawia kolor kabiny, która była szara lub szaroniebieska ale jasnoniebieska Poza tym model spoko podoba się i znowu temat jakie szachownicę na spodzie normalne czy odwrocone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja Niezły! Czerwony końcówka statecznika, to obstawiam oznakowanie 1.PLM "Warszawa" z Mińska Mazowieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja Ruski sprzęt zupełnie mnie nie jara ale model zrobiłeś całkiem fajny. Będę musiał wreszcie wziąć się za jego zachodniego konkurenta a więc F-86 Sabre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 1 Czerwca Autor Share Napisano 1 Czerwca Gotowe video z procesu budowy modelu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi