Stojkovic Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Model Lima od długiego czasu chodził mi po głowie. Składało mi się go średnio. Bazowy model Hobby 2000 (stare Bronco). Dodatki: Zestaw do kokpitu Eduard Żywiczne koła Eduard Napisy eksploatacyjne Model Maker Lufy i rurka pitota Master 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu No lekko tego Limka się nie buduje, trochę to po nim widać. Ale w końcu nasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Mnie zastanawia kolor kabiny, która była szara lub szaroniebieska ale jasnoniebieska Poza tym model spoko podoba się i znowu temat jakie szachownicę na spodzie normalne czy odwrocone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu Niezły! Czerwony końcówka statecznika, to obstawiam oznakowanie 1.PLM "Warszawa" z Mińska Mazowieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi