Stojkovic Napisano 20 Maja Napisano 20 Maja Model Lima od długiego czasu chodził mi po głowie. Składało mi się go średnio. Bazowy model Hobby 2000 (stare Bronco). Dodatki: Zestaw do kokpitu Eduard Żywiczne koła Eduard Napisy eksploatacyjne Model Maker Lufy i rurka pitota Master 18 Cytuj
barszczo Napisano 20 Maja Napisano 20 Maja No lekko tego Limka się nie buduje, trochę to po nim widać. Ale w końcu nasz . Cytuj
Adamo722 Napisano 20 Maja Napisano 20 Maja Mnie zastanawia kolor kabiny, która była szara lub szaroniebieska ale jasnoniebieska Poza tym model spoko podoba się i znowu temat jakie szachownicę na spodzie normalne czy odwrocone Cytuj
Grzes Napisano 20 Maja Napisano 20 Maja Niezły! Czerwony końcówka statecznika, to obstawiam oznakowanie 1.PLM "Warszawa" z Mińska Mazowieckiego. Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 22 Maja Napisano 22 Maja Ruski sprzęt zupełnie mnie nie jara ale model zrobiłeś całkiem fajny. Będę musiał wreszcie wziąć się za jego zachodniego konkurenta a więc F-86 Sabre. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi