Thalgonis Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu Hejka, ponieważ „Lufcik” uległ podczas transportu nieodwracalnemu uszkodzeniu, to FLAK podczepiony do niego będzie musiał grać solo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu Gratki fajnie ci wyszła 88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu Godzinę temu, Thalgonis napisał: Hejka,ponieważ „Lufcik” uległ podczas transportu nieodwracalnemu uszkodzeniu, to FLAK podczepiony do niego będzie musiał grać solo Ty nie masz jednak serca ..... . P.S. Gratulacje za gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 14 godzin temu Autor Share Napisano 14 godzin temu 13 minut temu, bulik58 napisał: Ty nie masz jednak serca ..... . ... Ależ Wodzu, co Wódz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu Podoba mi się. Szacun za 1 miejsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 48 minut temu Share Napisano 48 minut temu No to już wiem gdzie byłeś, że Cię nie było tam gdzie ja byłem Gratulacje za złowienie krasnala. Ale Lufcika to choćby jako tło bym postawił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 24 minuty temu Share Napisano 24 minuty temu 13 godzin temu, Thalgonis napisał: Ależ Wodzu, co Wódz... Ty mi tutaj nie tutaj , za dużo cukru czuję w Twoich słowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi