Thalgonis Napisano 14 Czerwca Napisano 14 Czerwca Hejka, ponieważ „Lufcik” uległ podczas transportu nieodwracalnemu uszkodzeniu, to FLAK podczepiony do niego będzie musiał grać solo 18 Cytuj
bulik58 Napisano 14 Czerwca Napisano 14 Czerwca Godzinę temu, Thalgonis napisał: Hejka,ponieważ „Lufcik” uległ podczas transportu nieodwracalnemu uszkodzeniu, to FLAK podczepiony do niego będzie musiał grać solo Ty nie masz jednak serca ..... . P.S. Gratulacje za gratki 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 14 Czerwca Autor Napisano 14 Czerwca 13 minut temu, bulik58 napisał: Ty nie masz jednak serca ..... . ... Ależ Wodzu, co Wódz... Cytuj
Endrju Napisano 15 Czerwca Napisano 15 Czerwca No to już wiem gdzie byłeś, że Cię nie było tam gdzie ja byłem Gratulacje za złowienie krasnala. Ale Lufcika to choćby jako tło bym postawił. 1 Cytuj
bulik58 Napisano 15 Czerwca Napisano 15 Czerwca 13 godzin temu, Thalgonis napisał: Ależ Wodzu, co Wódz... Ty mi tutaj nie tutaj , za dużo cukru czuję w Twoich słowach Cytuj
Thalgonis Napisano 15 Czerwca Autor Napisano 15 Czerwca No to bez cukru: wcale nie był hamerykański, więc ten teges... Cytuj
bulik58 Napisano 15 Czerwca Napisano 15 Czerwca 9 godzin temu, Thalgonis napisał: No to bez cukru: wcale nie był hamerykański, więc ten teges... To był żart Macieju 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 16 Czerwca Napisano 16 Czerwca A że działo to armata.... Gratulacje- jest dyplom do dalszej motywacji!!!!! 1 Cytuj
Endrju Napisano 16 Czerwca Napisano 16 Czerwca 1 godzinę temu, robertmodelarz napisał: A że działo to armata No nie każde działo jest armatą. Działo to też haubica i moździerz. Cytuj
Robi Napisano 16 Czerwca Napisano 16 Czerwca 5 minut temu, Endrju napisał: No nie każde działo jest armatą. Działo to też haubica i moździerz. Armata to jest chyba te działo używane w wojskach Bobnapartego... Cytuj
Adams M1A1 Napisano 16 Czerwca Napisano 16 Czerwca (edytowane) 57 minut temu, Robi napisał: Armata to jest chyba te działo używane w wojskach Bobnapartego... To też, ale ,Młody Człowieku, weź se i trochu poczytaj, a będziesz wiedział o czym pisze kolega Andrzej , armata jest to rodzaj sprzętu artyleryjskiego i zasadniczo chodzi tutaj o sposób strzelania, jak też amunicję, armata strzela zazwyczaj płaskotorowo chociaż haubico-armata która jest połączeniem haubicy i armaty może strzelać też tak jak haubica stromotorowo. podobnie jak moździerz. Armata może być np. morska, przeciwpancerna, czołgowa, czy jak w tym wypadku przeciwlotnicza, także się brać inernety odpalać i wiedzę pogłębiać a nie pisać bzdur . Szanownego Właściciela wątku, przepraszam za offa . Pozdr. A. Edytowane 16 Czerwca przez Adams M1A1 2 1 Cytuj
Robi Napisano 16 Czerwca Napisano 16 Czerwca 1 godzinę temu, Adams M1A1 napisał: To też, ale ,Młody Człowieku, weź se i trochu poczytaj, a będziesz wiedział o czym pisze kolega Andrzej , armata jest to rodzaj sprzętu artyleryjskiego i zasadniczo chodzi tutaj o sposób strzelania, jak też amunicję, armata strzela zazwyczaj płaskotorowo chociaż haubico-armata która jest połączeniem haubicy i armaty może strzelać też tak jak haubica stromotorowo. podobnie jak moździerz. Armata może być np. morska, przeciwpancerna, czołgowa, czy jak w tym wypadku przeciwlotnicza, także się brać inernety odpalać i wiedzę pogłębiać a nie pisać bzdur . Szanownego Właściciela wątku, przepraszam za offa . Pozdr. A. Szanowny Panie Adamsie, ależ ja dokładnie przeczytałem i przeanalizowałem wypowiedź Pana Andrzeja. Moja wypowiedź to dodatek do tego co on powiedział, jak również ty. Owszem, armaty mogą być różne, moja wypowiedź to jest przykład jednej z nich. Koniec i kropka PS. Koniec paplania bo tylko koledze wątek zaśmiecamy Cytuj
robertmodelarz Napisano 16 Czerwca Napisano 16 Czerwca 2 godziny temu, Endrju napisał: No nie każde działo jest armatą. Działo to też haubica i moździerz. To taki toast: Oby nam się dobrze działo, a że działo to armata, oby nam się armaciło Cytuj
marioba Napisano 26 Czerwca Napisano 26 Czerwca Ładny ten FLAK! Podoba mi się! Dobra robota! Mariusz 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi