Thalgonis Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu Hejka, ponieważ „Lufcik” uległ podczas transportu nieodwracalnemu uszkodzeniu, to FLAK podczepiony do niego będzie musiał grać solo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu Gratki fajnie ci wyszła 88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu Godzinę temu, Thalgonis napisał: Hejka,ponieważ „Lufcik” uległ podczas transportu nieodwracalnemu uszkodzeniu, to FLAK podczepiony do niego będzie musiał grać solo Ty nie masz jednak serca ..... . P.S. Gratulacje za gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 15 godzin temu Autor Share Napisano 15 godzin temu 13 minut temu, bulik58 napisał: Ty nie masz jednak serca ..... . ... Ależ Wodzu, co Wódz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Podoba mi się. Szacun za 1 miejsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu No to już wiem gdzie byłeś, że Cię nie było tam gdzie ja byłem Gratulacje za złowienie krasnala. Ale Lufcika to choćby jako tło bym postawił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu 13 godzin temu, Thalgonis napisał: Ależ Wodzu, co Wódz... Ty mi tutaj nie tutaj , za dużo cukru czuję w Twoich słowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 54 minuty temu Autor Share Napisano 54 minuty temu No to bez cukru: wcale nie był hamerykański, więc ten teges... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi