Patafian Napisano 27 Czerwca Napisano 27 Czerwca (edytowane) Chciałbym zaprezentować swój szósty ukończony plastikowy model w życiu. Poniżej można obejrzeć krótką relację z prac. Model w założeniu miał posłużyć do eksperymentów z błotem. Jak wyszło to już zostawiam Waszej ocenie. Doświadczenie, które zdobyłem na pewno wykorzystam w przyszłych projektach. Zapraszam do komentowania. Cyprian Edytowane 27 Czerwca przez Patafian 18 Cytuj
Evildead Napisano 27 Czerwca Napisano 27 Czerwca Świetny , pobrudzony w sam raz, zapasowa ogniwa na kole też ciekawie powiązane, jest co oglądać. 1 Cytuj
_OldMan_ Napisano 27 Czerwca Napisano 27 Czerwca Jedna uwaga techniczna. Porozdzielaj te zdjęcia, bo naprawdę kiepsko się to ogląda. Cytuj
Patafian Napisano 27 Czerwca Autor Napisano 27 Czerwca 44 minuty temu, _OldMan_ napisał: Jedna uwaga techniczna. Porozdzielaj te zdjęcia, bo naprawdę kiepsko się to ogląda. Poprawione. 1 Cytuj
Robi Napisano 27 Czerwca Napisano 27 Czerwca Perełka! Tylko mnie trochę wali po oczach że z jednej strony kadłuba (w sensie wieży ale tam zamiast wieży jest pojemnik na działo i załogę) jest więcej odprysków a z drugiej strony bardziej czysty jest. Reszta jest fenomenalna, ogółem model bardzo mi się podoba 1 1 Cytuj
Adamo722 Napisano 27 Czerwca Napisano 27 Czerwca 2 godziny temu, Evildead napisał: Świetny , pobrudzony w sam raz, zapasowa ogniwa na kole też ciekawie powiązane, jest co oglądać. Fajny model z wyczuciem ubrudzony ale ta gąska na kole w tym układzie od razu by spadła przy ruszaniu. Jakby była dłuższa i złączona szpilką inna sprawa Cytuj
Patafian Napisano 27 Czerwca Autor Napisano 27 Czerwca 1 minutę temu, Adamo722 napisał: Fajny model z wyczuciem ubrudzony ale ta gąska na kole w tym układzie od razu by spadła przy ruszaniu. Jakby była dłuższa i złączona szpilką inna sprawa Jak się przyjrzysz to widać powiązanie drutem tej gąski Cytuj
Adamo722 Napisano 27 Czerwca Napisano 27 Czerwca 1 minutę temu, Patafian napisał: Jak się przyjrzysz to widać powiązanie drutem tej gąski Fakt zwracam honor 1 Cytuj
Mariusz 72 Napisano 27 Czerwca Napisano 27 Czerwca Może nie jest to szczyt marzeń ale całkiem udany model. Gratulacje 1 Cytuj
Patafian Napisano 27 Czerwca Autor Napisano 27 Czerwca Godzinę temu, Mariusz 72 napisał: Może nie jest to szczyt marzeń ale całkiem udany model. Gratulacje Cholera Mariusz, potrafisz podbudować człowieka , ale tak zgoda, nie mógł być to szczyt marzeń, kleiłem go na początku swojej przygody z plastikami i wiele bym teraz robił inaczej. Jeśli chodzi o malowanie i wheatering to taką drogą chce podążać i rozwijać umiejętności w kierunku realizmu. Nie lubię i nie akceptuję efekciarstwa nad realizmem. 2 Cytuj
marioba Napisano 27 Czerwca Napisano 27 Czerwca 3 godziny temu, Mariusz 72 napisał: Może nie jest to szczyt marzeń ale całkiem udany model Dla niektórych to może być jednak szczyt marzeń! Podoba mi się! Jest na czym oko zawiesić. Mariusz 1 Cytuj
neptun1939 Napisano 27 Czerwca Napisano 27 Czerwca Kapitalny i realistyczny. Zniszczony i zużyty z umiarem i tam gdzie to winno być. 1 Cytuj
Baas ArK Napisano 27 Czerwca Napisano 27 Czerwca Choć nie jestem pancerniakiem, to Stugi Trzecie przyciągają moją uwagę. Ode mnie plus. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi