Przemek - MaXus Napisano 13 Lipca Napisano 13 Lipca (edytowane) Powrót do klejenia: Edytowane 13 Lipca przez Przemek - MaXus 3 Cytuj
Rafał B Napisano 13 Lipca Napisano 13 Lipca 21 minut temu, Przemek - MaXus napisał: Powrót do klejenia: No wszelki duch! 1 1 Cytuj
Lipstein Napisano 13 Lipca Napisano 13 Lipca Godzinę temu, Rafał B napisał: No wszelki duch! No wszelki! 1 Cytuj
Paweł Czarnocki Napisano 15 Lipca Napisano 15 Lipca W dniu 13.07.2026 o 21:58, Lipstein napisał: No wszelki! I to z przytupem. Będę paczał Cytuj
Przemek - MaXus Napisano 18 Lipca Autor Napisano 18 Lipca Duch w szelkach wyposzczony, więc idzie z przytupem : Wash: i pigmenty (przyznam, że trochę niedbale, ale to bardziej dla przypomnienia): 5 Cytuj
Przemek - MaXus Napisano 18 Lipca Autor Napisano 18 Lipca 6 godzin temu, Paweł Czarnocki napisał: Duch w szelkach ? W dniu 13.07.2026 o 20:50, Rafał B napisał: No wszelki duch! Cytuj
Przemek - MaXus Napisano 2 Sierpnia Autor Napisano 2 Sierpnia Z grubsza poskładany, szpary przy udziale CA robione, więc po podkładzie wyjdzie, ile do poprawy (muszę tego barwionego w sensownych pieniądzach poszukać) no i na oponeo najwyższy czas na zakupy 5 Cytuj
copycat Napisano Wtorek o 13:18 Napisano Wtorek o 13:18 Mój MENG już w sidoluksie, nie polecam trójkolorowego kamuflażu. Chyba z 4 godziny maskowania, a i tak coś nie tak. I zazdroszczę wyboru RPG. Wnętrze bez siedzeń dla desantu, ale detale na zewnątrz lepsze. Cytuj
Przemek - MaXus Napisano Środa o 10:42 Autor Napisano Środa o 10:42 copycat - niestety, jednego jednak będę męczył w trzech kolorach , ale masz rację, nie jest to najprzyjemniejsza robota. Co do wyboru, to w sumie na gorąco i bez żadnego rozpoznania, ot, wyświetlił się kiedyś link przy przeglądaniu , choć faktycznie, mimo minimum wnętrza, to jestem zadowolony z reszty. Cytuj
bulik58 Napisano Środa o 11:40 Napisano Środa o 11:40 (edytowane) 22 godziny temu, copycat napisał: Mój MENG Posiada wieżyczkę pojazdu produkowanego nawet jeśli w krótkiej serii i parę różnic w kadłubie , RPG to prototyp . Ten bez wieżyczki przypomina pojazd w wersji sani , choć tu też mogą być różnice w stosunku do oryginału. Typhoon K-4386 interior overview NOWY K-4386 Tajfun-WDW: rosyjski pojazd opancerzony 4x4 RPG Niesamowite detale! Rosyjski pojazd pancerny K-4386 Tajfun-WDW z ochroną przeciwminową i działem ... FullBuild RPG Model 1/35 KAMAZ K-4386 Typhoon-VDV Modele RPG KAMAZ K-4386 Typhoon-VDV Recenzja, część 1 RPG Models KAMAZ K-4386 Typhoon-VDV Build PART II Modele RPG KAMAZ K-4386 Typhoon-VDV Weathering CZĘŚĆ III Mini diorama (winietka) Rosyjscy spadochroniarze Tajfun-WDW CZĘŚĆ V Meng Meng Model 1/35 K-4386 Typhoon-VDV / Масштабная модель [Сборка #3 Покраска, Погодинг и ФИНАЛ!] Сборка модели Тайфун ВДВ 1:35 Meng VS-014 часть #2 MENG K-4386 TYPHOON-VDV СБОРКА ОКРАСКА K 4386 Typhoon VDV製作1組立 01 English Version File No.013 MENG K-4386 Typhoon-VDV Production #2: Painting and additional detailing File No.014 Production of MENG K-4386 Typhoon-VDV #3 Weathering Edytowane Środa o 11:43 przez bulik58 1 Cytuj
Kowalec222 Napisano Środa o 12:35 Napisano Środa o 12:35 W dniu 2.08.2026 o 18:48, Przemek - MaXus napisał: no i na oponeo najwyższy czas na zakupy Polecam się 1 Cytuj
bulik58 Napisano Środa o 13:03 Napisano Środa o 13:03 24 minuty temu, Kowalec222 napisał: Polecam się Mam i polecam zarówno biuro konstrukcyjne jak i samego producenta ogumienia. 1 Cytuj
Przemek - MaXus Napisano Czwartek o 05:05 Autor Napisano Czwartek o 05:05 Kowalec222, bulik58, nawet mi nie przypominajcie . Jeszcze specjalnie przed rozgrzebaniem prac, wrzuciłem model w lupkę na forum w celach rozpoznania. Zobaczyłem wątek Kowalca222, patrzę, o fajne koła znalazł, zamówię też i spróbuję sił z żywicą. A potem mnie kolega Rafał uświadamia i linkuje ofertę na MW . Ale mam w planach kolejne zakupy i wtedy już na pewno się odezwę na pw, bulik58, dzięki za linki. 1 Cytuj
Kowalec222 Napisano Czwartek o 08:46 Napisano Czwartek o 08:46 Spoko, jak coś kiedyś będzie trzeba to daj znać. Ja już kilka tych Tajfunów skleiłem i jeszcze kilka kolejnych czeka w pudłach. Więc koła sobie pod własne potrzeby stworzyłem bo jak bym miał za każdym razem kupować to tragedia. Robiłem MENG, dwa RPG'i oraz Zvezdę. Tak, że w magazynku ogumienie jest i formy też są więc zawsze mogę się podzielić za przysłowiowe "co łaska" Trzymam kciuki i obserwuję kontynuację warsztatu, fajnie to idzie i spoko że robisz dwa jednocześnie. Pozdrawiam Cytuj
Przemek - MaXus Napisano Piątek o 18:33 Autor Napisano Piątek o 18:33 Cytat Spoko, jak coś kiedyś będzie trzeba to daj znać. Ja już kilka tych Tajfunów skleiłem i jeszcze kilka kolejnych czeka w pudłach. No ja pamiętam, kilka lat temu, jak z Pantsirami szalałeś . No i na pewno się przypomnę w swoim czasie. Tymczasem, podkład gotowy: 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi