kelly9mm Napisano 23 Lipca Napisano 23 Lipca Ależ to jest smakowite. Podziwiam i podziwiam i napodziwiać się nie mogę. Rewelacja! Pozdrawiam, Marcin 1 Cytuj
Boch Napisano 23 Lipca Autor Napisano 23 Lipca Godzinę temu, kelly9mm napisał: Ależ to jest smakowite. Podziwiam i podziwiam i napodziwiać się nie mogę. Rewelacja! Pozdrawiam, Marcin Wielkie dzięki Marcin, miło mi, że się podoba. Pzdr Łukasz Cytuj
TAW Napisano 30 Lipca Napisano 30 Lipca Cokolwiek by to nie napisać to i tak by to mało było. Ale efekt końcowy godny ogromu pracy, który został włożony w każdy detal tego modelu. 1 Cytuj
Boch Napisano 31 Lipca Autor Napisano 31 Lipca 20 godzin temu, TAW napisał: Cokolwiek by to nie napisać to i tak by to mało było. Ale efekt końcowy godny ogromu pracy, który został włożony w każdy detal tego modelu. Bardzo Ci dziękuję Pzdr. Łukasz Cytuj
zaruk Napisano 1 Sierpnia Napisano 1 Sierpnia Nieczęsto zdarza się taka budowa, a taki warsztat to unikat. Model prezentuje się pięknie, tyle niuansów, przemyślanych decyzji, aż trudno wzrok oderwać. Łukasz, wszystkim tu dziękujesz za miłe słowa ale chyba największe podziękowania należą się Tobie - za ogrom włożonej pracy i chęć podzielenia się jej efektami. Szczerze podziwiam. 1 Cytuj
Boch Napisano 2 Sierpnia Autor Napisano 2 Sierpnia 22 godziny temu, zaruk napisał: Nieczęsto zdarza się taka budowa, a taki warsztat to unikat. Model prezentuje się pięknie, tyle niuansów, przemyślanych decyzji, aż trudno wzrok oderwać. Łukasz, wszystkim tu dziękujesz za miłe słowa ale chyba największe podziękowania należą się Tobie - za ogrom włożonej pracy i chęć podzielenia się jej efektami. Szczerze podziwiam. Dziękuję Zaruk. Ogromnie mi miło Cytuj
Topper Harley Napisano wczoraj o 17:05 Napisano wczoraj o 17:05 Model pierwsza klasa, plus świetna lekcja historii. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi