makinen Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Ciągnie wilka do lasu, a że temat rozbitych pojazdów, wraków nieczesto się pojawia, to postanowiłem coś popsuć. Miałem dwa zestawy Bronco w 80% kompletne, ponieważ część elementów wykorzystałem w innych modelach, więc po przeglądnięciu zdjęć znalazłem ofiarę. Sądząc po uzbrojeniu na wieży i kamuflażu munduru żolnierza na zdjeciu może to być HMMWV używane przez Czechów, ale 100% pewności nie mam. Wrzucam zdjęcia już dość zaawansowanych prac. Najsłabiej jest widoczny przód, więc tu trzeba było trochę impowizować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 godziny temu Autor Share Napisano 3 godziny temu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Pojazdy sprowadzone z USA to z reguły się klepie i naprawia, a nie odwrotnie. Pomysł bardzo ciekawy. Destrukcja wyszła doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu A taki był ładny. Amerykański... Ale teraz za to jest interesujący! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi