Szydercza Gała Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu (edytowane) Kolejny z moich przerywników odstatkowych Dostałem go w prezencie i w sumie urzekł mnie swoją klocowatością, cos w nim jest, co do mnie zagadało ( i nie były to jedynie osławione"penisy taktyczne" ). Sam model to wydruk 3D i do tego całkiem przyzwoity, obyło się PRAWIE bez ZDRAD Henryczki od Ernimodels. Oglądajta na zdrowie, tylko zdechłymi kotami nie rzucajcie WARSZTAT Edytowane 12 godzin temu przez Szydercza Gała 5 Cytuj
M.A.V. Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu TAK ! fajne henryki nie wiedziałem że Erni robi też w 1/72 ---> mam od niego kilku w 1/35 kupionych tu przez forum i bardzo ładnie to jakościowo wygląda Cytuj
mysiek13 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Fajnie to wygląda, Erni robi też w 72 sporo figurek jako zestawy, polecam kontakt osobisty... Co do modelu bardzo fajny, jedyne co to kolorki mundurów mi bardzo nie pasują... 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Załoganci i Borsuk na dioramie w takiej skali robią robotę. Są nawet "chabry" z poligonu..... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi