Szydercza Gała Napisano 10 Sierpnia Napisano 10 Sierpnia (edytowane) Kolejny z moich przerywników odstatkowych Dostałem go w prezencie i w sumie urzekł mnie swoją klocowatością, cos w nim jest, co do mnie zagadało ( i nie były to jedynie osławione"penisy taktyczne" ). Sam model to wydruk 3D i do tego całkiem przyzwoity, obyło się PRAWIE bez ZDRAD Henryczki od Ernimodels. Oglądajta na zdrowie, tylko zdechłymi kotami nie rzucajcie WARSZTAT Edytowane 10 Sierpnia przez Szydercza Gała 15 Cytuj
M.A.V. Napisano 10 Sierpnia Napisano 10 Sierpnia TAK ! fajne henryki nie wiedziałem że Erni robi też w 1/72 ---> mam od niego kilku w 1/35 kupionych tu przez forum i bardzo ładnie to jakościowo wygląda 1 Cytuj
mysiek13 Napisano Wtorek o 06:23 Napisano Wtorek o 06:23 Fajnie to wygląda, Erni robi też w 72 sporo figurek jako zestawy, polecam kontakt osobisty... Co do modelu bardzo fajny, jedyne co to kolorki mundurów mi bardzo nie pasują... 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano Wtorek o 09:46 Napisano Wtorek o 09:46 Załoganci i Borsuk na dioramie w takiej skali robią robotę. Są nawet "chabry" z poligonu..... 1 Cytuj
Szydercza Gała Napisano Środa o 20:16 Autor Napisano Środa o 20:16 (edytowane) Zacieszam że sie podoba, i że nie lecą zdechłe koty Edytowane Środa o 20:17 przez Szydercza Gała Cytuj
Lipa Napisano Środa o 20:32 Napisano Środa o 20:32 Tym razem nie mam odwagi by skomentUwać. Ale za to jest obrazeczek Robota WP jak malowana. 4 Cytuj
M.A.V. Napisano Środa o 21:41 Napisano Środa o 21:41 (edytowane) Godzinę temu, Lipa napisał: ....Ale za to jest obrazeczek.... to nie ten cytat historia jest powszechnie znana i była taka : Edytowane Środa o 21:41 przez M.A.V. 1 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi