Szydercza Gała Napisano Poniedziałek o 22:25 Napisano Poniedziałek o 22:25 (edytowane) Kolejny z moich przerywników odstatkowych Dostałem go w prezencie i w sumie urzekł mnie swoją klocowatością, cos w nim jest, co do mnie zagadało ( i nie były to jedynie osławione"penisy taktyczne" ). Sam model to wydruk 3D i do tego całkiem przyzwoity, obyło się PRAWIE bez ZDRAD Henryczki od Ernimodels. Oglądajta na zdrowie, tylko zdechłymi kotami nie rzucajcie WARSZTAT Edytowane Poniedziałek o 22:26 przez Szydercza Gała 15 Cytuj
M.A.V. Napisano Poniedziałek o 22:32 Napisano Poniedziałek o 22:32 TAK ! fajne henryki nie wiedziałem że Erni robi też w 1/72 ---> mam od niego kilku w 1/35 kupionych tu przez forum i bardzo ładnie to jakościowo wygląda 1 Cytuj
mysiek13 Napisano Wtorek o 06:23 Napisano Wtorek o 06:23 Fajnie to wygląda, Erni robi też w 72 sporo figurek jako zestawy, polecam kontakt osobisty... Co do modelu bardzo fajny, jedyne co to kolorki mundurów mi bardzo nie pasują... 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano Wtorek o 09:46 Napisano Wtorek o 09:46 Załoganci i Borsuk na dioramie w takiej skali robią robotę. Są nawet "chabry" z poligonu..... 1 Cytuj
Szydercza Gała Napisano Środa o 20:16 Autor Napisano Środa o 20:16 (edytowane) Zacieszam że sie podoba, i że nie lecą zdechłe koty Edytowane Środa o 20:17 przez Szydercza Gała Cytuj
Lipa Napisano Środa o 20:32 Napisano Środa o 20:32 Tym razem nie mam odwagi by skomentUwać. Ale za to jest obrazeczek Robota WP jak malowana. 4 Cytuj
M.A.V. Napisano Środa o 21:41 Napisano Środa o 21:41 (edytowane) Godzinę temu, Lipa napisał: ....Ale za to jest obrazeczek.... to nie ten cytat historia jest powszechnie znana i była taka : Edytowane Środa o 21:41 przez M.A.V. 1 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi