Thalgonis Napisano Piątek o 23:05 Napisano Piątek o 23:05 Czółko, sztukas jaki jest, każdy wie To jest pierwsza seryjna wersja tego samolotu. O tyle nietypowa, że ponieważ szkopy chcąc obniżyć wagę samolotu wmontowały tylko jedno działko skrzydłowe (w prawym skrzydle). 19 Cytuj
wuwumaster Napisano wczoraj o 05:12 Napisano wczoraj o 05:12 O panie, piękna robota! Szklarnia robi świetne wrażenie Pozdr ww 1 Cytuj
jachud3 Napisano wczoraj o 06:39 Napisano wczoraj o 06:39 Malowanie i szkło na plus, a na minus dla mnie nawoskowane opony z widocznym szwem i brak jakiegokolwiek kopcia za rurkami rzadki ptak 1 Cytuj
Thalgonis Napisano wczoraj o 06:47 Autor Napisano wczoraj o 06:47 Dzięki Panowie Opony to guma od producenta modelu - ciekawe kiedy się stopią z felgami Brak kopcia to taka konwencja - tam nie ma żadnych śladów (z)użycia... Cytuj
BRAVO112 Napisano wczoraj o 07:33 Napisano wczoraj o 07:33 45 minut temu, Thalgonis napisał: Brak kopcia to taka konwencja - tam nie ma żadnych śladów (z)użycia... po prostu malo latal Model bardzo ladny ! czeka na mnie ale w 72 Cytuj
Adamo722 Napisano wczoraj o 08:11 Napisano wczoraj o 08:11 Fajny podoba się . Malowanki pierwsza klasa 1 Cytuj
barszczo Napisano wczoraj o 08:17 Napisano wczoraj o 08:17 Rzadki i fajny ptaszek. Od razu doczepiam się tylko rur wydechowych które powinny wystawać poza panel, ruchomych elementów osłony kabiny, są źle wklejone, osłony i paneli dostępu karabinu maszynowego w lewym skrzydle których tam nie było, bo nie było kaemu, i na koniec bomb pod skrzydłami. Anton miał tylko jeden, centralny wyrzutnik bombowy. No i oznakowanie dramat, mieszanka wszystkich rodzajów z różnych okresów na wczesnej maszynie, o położeniu za małej swastyki nie wspomnę. No ale wiadomo jakiego producenta jest to model, nie takie cuda już proponował. Całość się podoba, robota i malowanki bardzo ładne . Popraw tylko te osłony bo załoga nie wsiądzie , tak to powinno wyglądać: 1 Cytuj
Thalgonis Napisano wczoraj o 09:08 Autor Napisano wczoraj o 09:08 49 minut temu, barszczo napisał: Rzadki i fajny ptaszek. Od razu doczepiam się tylko rur wydechowych które powinny wystawać poza panel, ruchomych elementów osłony kabiny, są źle wklejone, osłony i paneli dostępu karabinu maszynowego w lewym skrzydle których tam nie było, bo nie było kaemu, i na koniec bomb pod skrzydłami. Anton miał tylko jeden, centralny wyrzutnik bombowy. No i oznakowanie dramat, mieszanka wszystkich rodzajów z różnych okresów na wczesnej maszynie, o położeniu za małej swastyki nie wspomnę. No ale wiadomo jakiego producenta jest to model, nie takie cuda już proponował. Całość się podoba, robota i malowanki bardzo ładne . Popraw tylko te osłony bo załoga nie wsiądzie , tak to powinno wyglądać: Miałeś ten model w ręku? Bo nie wiem jak mogą być „źle wklejone” wydechy... Ten typ (Trumpek) tak ma i tyle... Cytuj
barszczo Napisano wczoraj o 09:56 Napisano wczoraj o 09:56 40 minut temu, Thalgonis napisał: Miałeś ten model w ręku? Bo nie wiem jak mogą być „źle wklejone” wydechy... Ten typ (Trumpek) tak ma i tyle... Miałem i wiem że tak ma. W ten model trzeba niestety włożyć kupę roboty w poprawki co jest typowe dla Trębacza i Hobbyszefa. Dlatego mój Anton poszedł do ludzi, a szkoda bo to fajny i brzydki zarazem samolot jest . 1 Cytuj
Jaro Napisano wczoraj o 10:10 Napisano wczoraj o 10:10 Fajna Stuka,mam na nią od dłuższego czasu ochotę ale zawsze coś przed... .Tak jak przedmówcy pisali Trumpa ma zazwyczaj niezły miszmasz i trzeba posiedzieć żeby coś z tego wyszło,podobnie miałem z Me 109F,statecznik,kołpak,śmigło,owiewka i wiatrochron,wnęki podwozia,wlew paliwa itp do poprawy,im dalej w las tym więcej drzew,ale ogólnie da się i jest jakiś efekt zadowolenia z modelu,z oponami nic się nie stanie,z lenistwa i zmęczenia modelem zostawiłem zestawowe,już pięć lat w witrynie i nic się nie dzieje. 1 Cytuj
Adamo722 Napisano wczoraj o 15:06 Napisano wczoraj o 15:06 Chyba mnie najbardziej nie pasują krzyże na górze skrzydeł raczej powinny być czarne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi