Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ciałko,

tak się złożyło, że musiałem dosyć długo pobyć po za domem - czyt. „po za warsztatem”... No ale przecież człowiek nie może się nudzić 😉  Tak więc CO można sklecić prawie w całości BEZ malowania (bo tego nie będąc w warsztacie nie mogę robić)? Czołgutka :D

Tak więc trafiły mi się teutońskie „trójeczki”.  Stały na tej półce wstydu i stały i… wreszcie się doczekały :D 

Te trzy idą „pod klej”:

image.thumb.jpeg.633096547a3e201eea9bb2b120e7e057.jpeg

image.thumb.jpeg.6d19740a96a6faff9786c2dc2a759633.jpeg

image.thumb.jpeg.c6a5fb1d16be6f4caade4aa9c2b88786.jpeg

Dragon już „sklejon” czeka na podkład.

image.thumb.jpeg.a3d291743eee4c136fa0550390674b9f.jpeg

• Like 2
Napisano
6 minut temu, HK98 napisał:

Panzer III wygląda Super ale popraw Figurke, radze zrobić większą dziure w czapce

Zrobię, jak będę miał dostęp do swojego proxxona :) 

Napisano (edytowane)

Czołem!

Tę G-trójkę polepiłem 26 lat temu i od tego czasu stoi niepomalowana. Sam model jest słaby. To luźna chińska interpretacja tematu. Kupa blędów, skrótów i zaniechań.

Zestawowy manekin jest przeskalowany. Po przeliczeniu facet miałby coś  okolo 2,20, 2,30 wzrostu. Do czołgu by się nie zmieścił.

Ale popatrzę co ci wyjdzie z tego gniota. Może w końcu pomaluję swojego.

Mariusz

Edytowane przez marioba
  • Like 1
Napisano
W dniu 9.10.2026 o 21:41, HK98 napisał:

Panzer III wygląda Super ale popraw Figurke, radze zrobić większą dziure w czapce

Dobrze jest , ten załogant to ojciec tego gościa u nich to rodzinne .

image.jpeg.fb4e1fed148d80d3818bb90c664a3802.jpeg

• Haha 1