Thalgonis Napisano wczoraj o 18:59 Napisano wczoraj o 18:59 Ciałko, tak się złożyło, że musiałem dosyć długo pobyć po za domem - czyt. „po za warsztatem”... No ale przecież człowiek nie może się nudzić Tak więc CO można sklecić prawie w całości BEZ malowania (bo tego nie będąc w warsztacie nie mogę robić)? Czołgutka Tak więc trafiły mi się teutońskie „trójeczki”. Stały na tej półce wstydu i stały i… wreszcie się doczekały Te trzy idą „pod klej”: Dragon już „sklejon” czeka na podkład. 2 Cytuj
HK98 Napisano wczoraj o 19:41 Napisano wczoraj o 19:41 Panzer III wygląda Super ale popraw Figurke, radze zrobić większą dziure w czapce 1 1 Cytuj
Thalgonis Napisano wczoraj o 19:48 Autor Napisano wczoraj o 19:48 6 minut temu, HK98 napisał: Panzer III wygląda Super ale popraw Figurke, radze zrobić większą dziure w czapce Zrobię, jak będę miał dostęp do swojego proxxona Cytuj
Thalgonis Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Bronkowiec też już prawie gotowy… Cytuj
marioba Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) Czołem! Tę G-trójkę polepiłem 26 lat temu i od tego czasu stoi niepomalowana. Sam model jest słaby. To luźna chińska interpretacja tematu. Kupa blędów, skrótów i zaniechań. Zestawowy manekin jest przeskalowany. Po przeliczeniu facet miałby coś okolo 2,20, 2,30 wzrostu. Do czołgu by się nie zmieścił. Ale popatrzę co ci wyjdzie z tego gniota. Może w końcu pomaluję swojego. Mariusz Edytowane 2 godziny temu przez marioba 1 Cytuj
bulik58 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu W dniu 9.10.2026 o 21:41, HK98 napisał: Panzer III wygląda Super ale popraw Figurke, radze zrobić większą dziure w czapce Dobrze jest , ten załogant to ojciec tego gościa u nich to rodzinne . 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi