Marudek Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 Witam, No i doczekałem się końca budowy. Dorobiłem kilka drobiazgów i model jest gotowy. Smigło, prądnica, antena (z pojedynczego włókna z nici dentystycznej) i parę innych bambetli: P.S. Jeszcze tylko jakas ładna drewniana podstawa i dobre tło. Za jakis czas do zobaczenia w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Model piękny, zwłaszcza po tym co przeszedłeś podczas budowy. Pełen szacun Jestem ciekaw końcowego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Piękna robota. Syzyf był nieudacznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 17 Marca 2009 Autor Share Napisano 17 Marca 2009 Dziękuję za miłe słowo. Na szczęscie zdjęcia są słabej jakosci i nie widać tych wszystkich knotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Jednak nie jest to to samo co rok temu zrobiłeś, ale też bardzo się podoba Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 To co zrobił Marudek od dawna chodziło mi po głowie, ale nie miałem odwagi się na to zdobyć. Pokazał, ze jest to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Elegancko. " Ja wiedziałem , że tak będzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Witam! Fajnie, fajnie. Że też chciało Ci się rysować te imitacje wzmacniającej taśmy na płatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 Dziękuję wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi