raben Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Nadkola przypadły mi do gustu, a reszta tez spoko tylko popraw ss i skróć tylne piasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekpbfish Napisano 20 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2009 SS-y idą do poprawek (będą pomalowane jak w oryginale) a tylne piasty chcę przerobić na takie oryginalne tylko muszą poczekać aż kupię naczepę to wtedy będę miał grube ramki, chyba że coś innego wymyśle. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Wnętrze nawet fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Cos niezaciekawie wygląda ten silnik. Jeszcze musisz posiedziec troche nad modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Zdjęcia mogą być ! Silnik by przydało się jeszcze dopracować, ale za to bardzo mi przypadły do gustu nadkola ładnie zrobiłeś i za to + . Ciesze się, że posłuchałeś rad, żeby poprawić wnętrze, więc czekam na zdjęcia jak skończysz. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honcio-Trak Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Witam Scania nawet ładnie wygląda, SS-y jeszcze jak poprawisz to będą się nawet bardzo ladnie prezentować Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Ciekawe ale narazie się wstrzynuję ... popatrzę co wyczarujesz i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekpbfish Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 Witam. Dziś daję fotki tego co zrobiłem przez ostatnie kilka dni. Prawie wszystko pomalowane podkładem, teraz musi sobie trochę poczekać. Parę miejsc muszę jeszcze "dopieścić" ale ogólnie jestem zadowolony z wyników moje pracy. Na fotkach wszystko jest delikatnie powpychane, więc jest trochę krzywo. A teraz świeżutkie fotki: - tylne nadkola - przedni zderzak z wyciętymi miejscami na halogeny: - skrzynki miedzyosiowe: - kabina: - tył samochodu: i na koniec mała przymiarka: Pozdrawiam i zapraszam do komentowania Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Jak na razie wszystko wygląda dobrze, czekamy na bazę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Mi osobiście nie podoba się to, że cała rama jest zabudowana. Ale to Twój model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Bardzo ładnie kolego Ostania fotka ,prezentująca Scanie robi na mnie ogromne wrażenie Czekam na kolejne foty , bo zaczyna się robić bardzo ciekawie Powodzenia Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Mi osobiście nie podoba się to, że cała rama jest zabudowana. Ale to Twój model Jak by nie było Piotrek wzoruje się na prawdziwej ciężarówce Która taką zabudowe posiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 No Tak to by mogło byc gdyby nie ten zderzak. Własnie fajnie wygląda ta zabudowana rama. Przynajmniej cosik nowego a nie to samo cały czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Wiem wiem, że się wzoruje tylko mówię, że zbyt mi się to nie podoba hehe W sumie racja, jak się wzorować, to się wzorować na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Nie wiem jak wam koledzy ale mi osobiście ten kolor bardzo się podoba i chętnie widział bym tę bądź inna ciężarówkę w tym kolorze. Wiem że to dopiero podkład ale warto zastanowic się nad takim odcieniem malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Może to jest podkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekpbfish Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 Tak w razie jasności - to jest podkład firmy Vallejo, a tak poza tym to dzięki za pozytywne komentarze, które motywują do dalszej pracy. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Zabudowę ramy zostawisz tak jak jest, czy dasz ryflówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekpbfish Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 Postaram się dać ryflówkę bo będzie ładniej wyglądać. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 piękna scaniucha to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Byle nie ryflówka z Italeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekpbfish Napisano 30 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2009 Nie no tej z Italeri na pewno nie dam. Będzie z blaszki. A tak poza tym to jutro dam fotki jak wyszła pomalowana kabinka i błotniki tylne i parę pierdół. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Fajnie ci idzie praca, jestem ciekaw jak wyjdzie w kolorze!!!! Oby tak dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekpbfish Napisano 31 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2009 Witam. Zgodnie z wczorajszą obietnica daję fotki tego co zrobiłem przez ostatnie kila dni: - przedni zderzak - przednia atrapa i owiewki - nadkola - prawy i lewy SS - kabinka - tylne błotniki - duperele na dach i na koniec oczywiście mała przymiarka Jeszcze wszystko trzeba dopracować (wyszlifować ząbki na paskach), muszę dodać jeszcze te cieniutkie białe paseczki oraz dół kabiny na czerwono. Blacha zamówiona, jeszcze nie przyszła. Wciąż pracuję nad poprawą wnętrza. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Szkoda że tak grube i nie równe paski na nadkolach, może je poprawisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi