mnowogro Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 skromny wątek warsztatowy No to przyjechaliśmy z warsztatu, rozejrzyjmy się... kici kici? Gdzie te kociaki się pochowały? ;-) Gdyby ktoś chciał obejrzeć więcej fotek, zapraszam na moją galerię: http://picasaweb.google.pl/mnowogro/IS2Mod1943176Fujimi# Zapraszam również do podzielenia się krytycznymi spostrzeżeniami i pozytywnymi odczuciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Witam! Zapraszam również do podzielenia się krytycznymi spostrzeżeniami i pozytywnymi odczuciami. Pierwszych brak, a co do drugich - miód z boczkiem palce lizać Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2009 Temir 2, normalnie banan na twarzy mi się robi jak czytam Twoją opinię ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Świetny! A do tego znakomite fotki! Wspaniały IS-ek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Super model. Tyle ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Bardzo ładny model i świetne fotografie. Ze swojej strony proponuję podmalować podstawę pod WKM na kolor pojazdu. Z tego co widzę jest pomalowana na czarno lub gunmetal. Uchwyty desantowe z tyłu wieży mógłbyś lekko przyciemnić i obić. Poza tym cacy modelik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2009 No właśnie, dość długo szukałem po necie na jaki kolor toto pomalować... Dziękuję za miłe komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Tez dodam od siebie, ze model przypadl mi do gustu. Fajne te zachlapania, jak robine. Ps. Szkoda ze lampa nie rozwiercona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Jeeeee... Po prostu świetny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Jak na takiego " malucha " Bardzo Bardzo Ładny. Podziwiam kolegów robiących w 72 bo moje oczy już niestety leżą obok mnie na stole.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 bardzo ładny. gratulacje. może by mu tak jakiegoś dobrze pogłaskanego kociaka dorobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Bardzo ładny modelik. Podoba mi się tylna płyta i belka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Jak dla mnie to jest Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 O jak Marek mówi ci że jest świetny, to jest najwyższej klasy komplement. On jest dla mnie guru modelarstwa w skali 1/72. Ja też wyrażę swoją opinię. Jeden z najlepszych a chyba najlepszy model jaki widziałem na tym forum w skali 1/72. Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 naprawdę widziałeś go w skali 1/72? a jak to się robi? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 2 Lutego 2009 Autor Share Napisano 2 Lutego 2009 Bardzo dziękuję za miłe słowa. W kwestii lampy - podszedłem do niej nieco bardziej malarsko ;), niż modelarsko. Pozdrawiam wszystkich i satysfakcji z modelowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi