Mirek66 Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Witam!!! Chciałem przedstawić model "TAMIY" do którego waloryzacji użyłem blaszek Eduarda oraz parę części dragona plus pojedyncze ogniwka TAMIYA. Do malowania użyłem farb HUMBROL a do postarzania farby olejne REMBRAND oraz PIGMENTY MR. Hobby oraz suche pastele. Model przetarłem również suchym pędzlem. Gąski w moim zamyśle nie maja być zardzewiałe lecz przy błocone nie mam w tym zbyt wielkiego doświadczenia więc wyszło jak wyszło. Jaki wyszedł osadźcie sami , myślę że następny będzie lepszy. Proszę o uwagi i wszelkie sugestie związane z modelem. Link do prac warsztatowych: " http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=37293 " POZDRAWIAM Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Bardzo przyzwoita kotka, proponowałbym wprowadzić wieksza gamę kolorystyczną w kurzeniu. pzdr. p.s. ktos tu zapomniał o wyslizganiu kółek napinających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Witamy przybysza z PWM. Modelik bardzo ładny, fajnie przykurzony. Gąski wyszły fajnie. Ogólnie mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 No model bardzo ładny. Dobrze pomalowany i nieźle przykurzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 PWM nie działa... Moje zdanie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Model wygląda niesamowicie realnie. Nie przepadam za pancerką niemiecką ale ta Pantera okropnie mi się podoba. Widać rękę fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 Dziękuję wszystkim za swoje opinie Co do kurzenia to pogubiłem parę odcieni jak to bywa u mnie czasami a za kółko dzięki już mam ołówek w ręku . Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 a mnie tam tez sie podoba,fajne kamo i ladnie przytlumione kolory wszelkimi zabiegami brudzeniowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 JAk dla mnie miodzio !!!!!!! Bardzo mi się podoba, wkrótce pokażę swoją panterkę w 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 dweler Dziękuję za pozytywna opinię. author21 Dzięki , czekam na Twoje fotki w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi