RH Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 (edytowane) Spitfire Mk I Tamiya 1:48 Po-2 z Gawia 1:48 Felixtowe Roden 1:72 Znalazlem jeszcze jeden samolocik w archiwach z seri coby... Hasegawa 1:48 Hurricane Mk I Edytowane 12 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 Piękny Kukuruźnik... mam takiego w kolejce... na samym końcu - bo się chyba w życiu nie nauczę tak sznurować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 12 Lutego 2009 Autor Share Napisano 12 Lutego 2009 Piękny Kukuruźnik... mam takiego w kolejce... na samym końcu - bo się chyba w życiu nie nauczę tak sznurować... Myśle że nie jest to trudne ,raczej bardzo żmudne i zbierające dużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcin Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 Spitfire nie powinien mieć standardowego śmigła? Znaczy sie czarne z żółtymi końcówkami. Dość czysty jest ale to jest pewnie jeden z tych 12 co do nas na statku anglicy wysłali i jakby go wypakowali i przemalowali to tak by wyglądał zaraz po malowaniu? Bardzo fajny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 12 Lutego 2009 Autor Share Napisano 12 Lutego 2009 Spitfire nie powinien mieć standardowego śmigła? Znaczy sie czarne z żółtymi końcówkami. Dość czysty jest ale to jest pewnie jeden z tych 12 co do nas na statku anglicy wysłali i jakby go wypakowali i przemalowali to tak by wyglądał zaraz po malowaniu? Bardzo fajny pomysł. Jak fantazja to fantazja ,śmigla jak w łosiu tylko pomalowane od tylu czarną farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biskup Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Jego ekscelencja biskup jest szczerze wzruszony. Nie przeszkadza mu nawet brak śladów eksploatacji. Pięknie zrobiony Felixtowe!!!!! A to nie jest łatwy model!!! Super spit, piękny garbusek.śliczniutki kukuryżnik :-))) Przepiękna kolekcja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 13 Lutego 2009 Autor Share Napisano 13 Lutego 2009 Jego ekscelencja biskup jest szczerze wzruszony. Nie przeszkadza mu nawet brak śladów eksploatacji. Pięknie zrobiony Felixtowe!!!!! A to nie jest łatwy model!!! Super spit, piękny garbusek.śliczniutki kukuryżnik :-))) Przepiękna kolekcja!!!! Milo mi to słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Ten Spit...no po prostu spadłem pod biurko i stamtąd wrzeszczę:CUDO!!! Aż się łezka w oku kręci na samą myśl o Spicie w takim malowaniu...A PO-2 to też miazga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Spitfire Mk I Tamiya 1:48 jak to zobaczylem to az w sercu mnie zaklulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 A jaki jest sens odgrzebywania starych tematów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 po prostu nie mam w domu co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 po prostu nie mam w domu co robic Polecam rower na nudę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 po prostu nie mam w domu co robic Czy to jest to stare chińskie przysłowie co się je mówi jak się nie ma co powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 po prostu nie mam w domu co robic Model jakiś sklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Felix SUPER, natomiast Spiti i Hurry dziwnie wygladaja w naszych barwach, choć nie mam zastrzeżeń do wykonania modeli, to zdecydowanie wole je w brytyjskich barwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Spit i Hurryś wyglądają cudnie po prostu nie mam w domu co robic hmmmm rozbierz się i popilnuj ubrania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 po prostu nie mam w domu co robic Model jakiś sklej robie nnawet dwa, codziennie staram sie cos przy nich dlubac, ale powoli koncza mi sie farby, w trzech sklepach modelarskich czy raczej zabawkowych nie ma odpowiednich farb ani humbrol, ani modelmaster, ani nawet pactry. a co do roweru to nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 (edytowane) coś dla tych, którzy mówią, że nic nie robię, tylko odkopuję posty - śmigłowiec westland lynx od zts plastyk, który będzie stał rozbity na dioramce przepraszam za jakość zdjęcia, ponieważ nie ogarniam aparatu Edytowane 9 Sierpnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 jest takie stare niekoniecznie chińskie przysłowie : mądrzy ludzie się nie nudzą... poczytaj książkę, może coś o historii tego co tam dłubiesz, a jak już musisz psuć oczy przed monitorem w wakacje to są jeszcze przecież inne fora - teraz tam pogrzeb i poodświeżaj im wątki sprzed kilku lat... pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 śmigłowiec westland lynx od zts plastyk, który będzie stał rozbity na dioramce No to masz rzeczywiście dużo roboty Doprowadzenie tego modelu do stanu używalności nie jest wcale proste. Ja Cię dobrze rozumiem trzeba, się trochę odprężyć po pracy nad tym modelem, u mnie od roku w kącie leży, ale obiecałem sobie że z tego model zrobię Może wstawisz warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 10 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Jak nie macie co robic i sie nudzicie to może pojedzcie do Warszawy pod Pałac prezydencki powalczyc trochę z gangiem nawiedzonych emerytow z organizacji Rydzyka nacpanych kadzidłem (mile widziane bejsbole ,łancuchy pily łańcuchowe i noże) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Ja nie mogę. Coś mnie w krzyżu boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Jak nie macie co robic i sie nudzicie to może pojedzcie do Warszawy pod Pałac prezydencki powalczyc trochę z gangiem nawiedzonych emerytow z organizacji Rydzyka nacpanych kadzidłem(mile widziane bejsbole ,łancuchy pily łańcuchowe i noże) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Ej, nie zaczynajmy polityki co? Serio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Ciemnogrodowi daleko do polityki ;) Na głupotę nie ma rady, i nie ma co poruszać tego tematu. Cieszmy się modelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Rzadko prawię morały na forum ale czepianie się kogoś kto odkopuje stare tematy jest trochę bezsensu. Giulio po prostu komentuje modele które są w galerii i niema co się dziwić. Ja osobiście gdyby nie On nigdy bym do tego wątku nie trafił, a naprawdę jest co oglądać. Po miesiącu nieobecności mam 10 tysięcy postów do przeczytania i wszystkiego nie ogarnę z racji na brak czasu. Odnośnie modeli to powiem, że bardzo mi się podobają. Nigdy nie skleiłem modelu "what if" (nie licząc tych jak miałem ze 4 latka ) i strasznie mnie to ciągnie. Jak kiedyś będę miał czas wolny to marzy mi się B-17 w polskim malowaniu . Ale to odległa przyszłość Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi