Paweł Czarnocki Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Witam. T-80 UD, skala 1\35 DRAGON. Pomalowałem według rysunku na pudełku po modelu. Takie akurat kolorki "się mi" spodobały i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 witam piękne kamo, piekny łosz, piękny model. Naprawde nieźle pomalowany, i posklejany- podsumowując dawno mi sie tak nic nie podobało pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 model cuuuuudo!!!! Mam nadzieje że i ja kiedyś będę robić tak wspaniałem modele jak Ty Pawle, stawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Powiem krótko, jakby polska armia miała takie cudeńka na stanie, to odrazu bym kopnął edukacje gdzie boli i zapisał bym się na pancerniaka. Bójta się dziadka T-80 P.S. maludki minusik jak łepek od szpilki -> czemu nie ma CkM przeciwlotniczego na wieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Witam ,Pawełku co tu pisać wszystko już napisali powyrzej i ja tylko tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 Nie sklejam pancerki, ale na ładne modele zawsze lubię luknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 bardzo ładny modelik, świetnie wykonany dlatego tak cieszy oko, Pawle moje gratulacje Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 Pawle wielkie gratulacje! Chociaż jak na mój gust wash trochę za ostry, ale ja się na tym jeszcze nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 Bardzo ładne te modele. Ja nie robię współczesnych ale to kamo Mi sie bardzo spodobało . Moze czas zacząć. Ale mam już tyle projektów że to chyba sobie zrobię po życiu. GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 Bardzo ładny,nie przepadam za współczesnymi,ale wyszedł super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edax Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 Pikny ! Pawle wszystkie twoje modele są niesamowite ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 2 Października 2006 Autor Share Napisano 2 Października 2006 P.S. maludki minusik jak łepek od szpilki -> czemu nie ma CkM przeciwlotniczego na wieży? Co do karabinu to nie miałem dobrych fotek. Sam karabin w modelu był słaby więc na razie jest sama podstawa. Jak zdobędę dobre fotki mocowania i mechanizmu podnoszenia itp to go dokleję i dam fotki. Niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 21 Października 2006 Share Napisano 21 Października 2006 Faaajny! Co prawda jestem lotnikiem, ale ze skłonnościami do pancerki. Marzenie - T34 z malowaniem filmowym - "RUDY"ale z fuuuuuuuuul wypas wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 21 Października 2006 Autor Share Napisano 21 Października 2006 Marzenie - T34 z malowaniem filmowym - "RUDY"ale z fuuuuuuuuul wypas wnętrza To polecam T-34\85 z Trumpetera w skali 1\16. Ma wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 21 Października 2006 Share Napisano 21 Października 2006 A w ostatnim super modelu był artykuł o tym jak go przerobić na Polski wóz pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danios01 Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 ale cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Witam. Co tu gadać przepiękna maszyna i zrobiona ze smakiem. Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 hej model jest zaje..... co prawda ja już niezajmuje się współczesną pancerką ale chylę czoła model is the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jayhawk60 Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Pięknie wykonany model, należą się gratulacje. Revelka:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Tu masz odnośnik co prawda do do T-80U, ale tam powinieneś znaleźć to co Cię interesuje http://www.primeportal.net/tanks/yuri_pasholok/t-80u/index.php?Page=1 (szczególnie strony 15-16). Napisz jak sklejalność tego cuda. Mam je z blachami Edka i czeka jak i kilka innych.... Pytam, gdyż teraz mam na rozkładzie BMP-2 również Dragona i mnie podłamuje. Szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla. Już się zastanawiam, czy nie przepak Zvezdy, gdyż blachy Edka tam dedykowane wręcz same się układają. Odnośnie modelu - dobra robota. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 D.pa ze mnie. Nie spojrzałem na datę publikacji. Odnośnie sklejalności pisałeś przy T-80UD Rafała Kobieli. Przepraszam za gapiostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi