GrzesiekW Napisano 12 Sierpnia 2013 Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Dziękuję Dawidzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalzip Napisano 26 Marca 2014 Share Napisano 26 Marca 2014 Witam Pomóżcie poszukuje oficera niemieckiego który siedzi co w aucie jako pasażer z tyłu szukam i szukam i nie umie w żadnym zestawie znaleźć może znacie jakiś albo jakiś żywiczną ?? Potrzebuje go do mojego kubla mam pewny zamysł dioramy i to jest moje brakujące ogniwo )) z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 26 Marca 2014 Share Napisano 26 Marca 2014 Aż mnie korci , żeby wspomnieć o słowniku poprawnej polszczyzny, ale co tam... daruję sobie tym razem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalzip Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 No , że tak powiem polszczyzną tu nie zabłysnąłem ;) po 12 godzinach nocnej zmiany tak to bywa. ale mam nadzieje , że ktoś będzie w stanie mi pomóc . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 8 Grudnia 2014 Share Napisano 8 Grudnia 2014 Jeżeli robisz już tank na wyższym poziomie, radziłbym Ci zainwestować w czołgistów np. z Dragona lub z Miniarta są o niebo lepsi( dokładniejsi), Tamiya robi wspaniałe pojazdy ,ale figury to mają do dupy( jak dla mnie bliżej im do zabawek niż do figur ).Czołgami dowodzili przede wszystkim podoficerowie w stopniu sierżant lub sierżant sztabowy, dystynkcje, i oznaka dywizji zawsze były naszyte na rękawach kurtek( jak nie masz pisz PW do mnie coś poszukamy). Plecaki i inne toboły z brezentu najlepiej jest pomalować Pactrą A30 (sam maluję i wychodzi fajnie),jeżeli metalowe to polecam Valleo 70.893 w kolorze US. dark green.Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajoc123 Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Witam wszystkich. Wpadł mi w ręce zestaw starożytnych Galów Italieri, figurki ogólnie bardzo mi się spodobały, zamierzam kupić kolejny zestaw z okresu, tym razem Rzymian. Stwierdziłem jednak że mam bardzo ubogą paletę barw, same oleje humbrola, kupowane do czołgów. Do figurek mam zamiar kupić farby akrylowe, i znalazłem taki zestaw vallejo http://www.mojehobby.pl/products/Imperial-Roman-16-x-17-ml..html. I tu moje pytanie, opłaca się taki zakup? Jest tam kilka kolorów, które przydadzą się nie tylko do "Starożytnych", co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Zestaw jest ok, możesz brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haszko Napisano 25 Lipca 2015 Share Napisano 25 Lipca 2015 Nom, fajny zestawik, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 Witam, dołączam się do prośby w doborze farb Chciałbym pomalować amerykański oddział z IIWŚ ale nie wiem jakich farb wybrać. Dla mnie zbyt dużo odcieni wygląda tak samo. Chciałbym wymalować cały zestaw tak jak to jest przedstawione na filmie poniżej, albo odcieniami zbliżonymi. Jakiej firmy farbki użyć oraz jakie odcienie? Czołg sherman jest z żywicy, natomiast figurki metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Czemu tak małe figurki są takie drogie? Ta ma 7,5cm chętnie bym sobie taką skleił i pomalował- a najlepiej jeszcze większą ale nie znalazłem takiej. http://valhalla-figurki.pl/Sklep/pl/limited-editions/1029-loki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RickyRecon Napisano 30 Sierpnia 2023 Share Napisano 30 Sierpnia 2023 Witam. Temat może nietypowy jak na to forum ale do brzegu Maluję militarne akcesoria do figurek Lego. Chcę wykonać kilka figurek z czasów wojny w Wietnamie. Jakich kolorów farbek od Vallejo użyć do pomalowania ładownic, oporządzenia? To mój pierwszy post na forum więc witam wszystkich użytkowników i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi