peter Napisano 24 Lutego 2009 Autor Share Napisano 24 Lutego 2009 Może ktoś coś powiedzieć o mundurze ? Chcę zrobić część w tym kolorze plus część elementów z mieszanki olivourn 1943 plus panzergrau lub german uniform feldgrau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Witaj. Może ktoś coś powiedzieć o mundurze ? Chcę zrobić część w tym kolorze plus część elementów z mieszanki olivourn 1943 plus panzergrau lub german uniform feldgrau. Dla mnie spoko. Jak go troszkę wybrudzisz będzie jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 kolor mundury wporzo,pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 25 Lutego 2009 Autor Share Napisano 25 Lutego 2009 No to super Trochę dziś kleiłem ale WSK dorwało jakiegoś niebieskiego Mi-2 i mi nad domem śmigają, już dwie części na dywanie wylądowały więc poczekam aż im sie paliwo skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 27 Lutego 2009 Autor Share Napisano 27 Lutego 2009 Żeby nie było, in-box gasek : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Jak ja bym był sędzią to bym Ciebie zdyskwalifikował, bo ten inbox jest niepełny! Nie ma instrukcji!! (żart ;p ) Czekam na kolejne postępy, ciekawe jak wyjdą te gąski na modelu... Trochę dziś kleiłem ale WSK dorwało jakiegoś niebieskiego Mi-2 i mi nad domem śmigają, już dwie części na dywanie wylądowały ja pamiętam jak latali na moim blokiem w Świdniku to mój czołg sterowany na radio jeździł sam z siebie po całym pokoju.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 Jak ja bym był sędzią to bym Ciebie zdyskwalifikował, bo ten inbox jest niepełny! Nie ma instrukcji!! Dam jeszcze zdjecie tego dokumentu który napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 ja pamiętam jak latali na moim blokiem w Świdniku to mój czołg sterowany na radio jeździł sam z siebie po całym pokoju.... Zazwyczaj takie rzeczy się dzieją, kiedy UFO lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 ja pamiętam jak latali na moim blokiem w Świdniku to mój czołg sterowany na radio jeździł sam z siebie po całym pokoju.... Zazwyczaj takie rzeczy się dzieją, kiedy UFO lata Eee tam, nie musi być UFO. Raz moje zdalniesterowane ferrari jeździło jak chciało. Ile to czasu, z 11 lat temu... starzeje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Do kasacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 ja pamiętam jak latali na moim blokiem w Świdniku to mój czołg sterowany na radio jeździł sam z siebie po całym pokoju.... Zazwyczaj takie rzeczy się dzieją, kiedy UFO lata Wątpię czy jakieś UFO chciałoby latać nad takim miastem jak Świdnik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 Wątpię czy jakieś UFO chciałoby latać nad takim miastem jak Świdnik.... Przecież w taki sposób do Świdnika dostał sie cały, pozal sie Boże, zarząd.... Ale nie, TY ZNOWU OCZERNIASZ ŚWIDNIK !!! Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Ale nie, TY ZNOWU OCZERNIASZ ŚWIDNIK !!! Pewnie stroju ma jakieś złe wspomnienia z dzieciństwa... To pewnie przez ten zdalnie sterowany czołg. Ciekawe co z nim robił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Ciekawe co z nim robił... Jak rozpętałem III wojnę światową :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Co do tyłu pojazdu to seria niefortunnych zdarzeń, rozkojarzony modelarz klei ze słabą instrukcją... a na koniec sklejona w męczarniach "strefe tylną modelu" dorwał pies który dziabną ją chłapakami na pół Coś odratowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 3 Marca 2009 Autor Share Napisano 3 Marca 2009 Kierowca wypadł z modelu bo w żaden sposób nie pasował Jak naładuję akumulatory to fotami Was uraczę Tak na moje krzywe oko jeszcze jedna aktualizacja warsztatowa i brudzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Marca 2009 Autor Share Napisano 4 Marca 2009 Wnętrze już miało wash co chyba widać Teraz najgorsze czyli gąski, dopiero połowe jednej zrobiłem A tu widać jak kierowca ma za dużą głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Marca 2009 Autor Share Napisano 4 Marca 2009 Piechurów planuje tylu a telegrafista stał sie odźwiernym Niech ktoś mnie wesprze, skomentuje U mnie jak zwykle w warsztatach zastój komentarzowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Ładnie ci to wychodzi Widać że już chyba słynne spasowanie tyłu w AFV dało o sobie znać Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Marca 2009 Autor Share Napisano 4 Marca 2009 Messer spasowanie tyłu było przecietne, szczególnie w porównaniu z resztą, ale do tego doszło jeszcze wspomniane działanie dywersyjne czyli mój pies c miał ochotę se coś dziabnąć a akurat blisko miał do mego biurka, dobrze że w porę przyszedłem a ten emotikon przedstawia w idealny sposób moją reakcję Na szczęście odratowałem ale np. góra kadłuba od Abramsa 3535 poszła się... w kanał się poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 W figurach muszę domalować parę rzeczy i poprawić kilka szczegółów które bardzo dobrze pokazało zdjęcie. Osobiście jestem zadowolony bo miesiąc temu nie wiedziałem nic na temat figurek Proszę o komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 wszo jest dobrze tylko popraw kolor skory jest za ciemny jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 No i chyba za bardzo się świecą. Popraw to na koniec. Wyglądają świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 Wszystko to zostanie poprawione ;) Świecenie to raczej wynik braku umiejętności robienia zdjęć ale pracujemy nad tym :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 A co do podstawki tam gdzie narysowane będzie chodnik, łatwo da się zrobić bo płyta karton-gips, zrobię jakąś latarnię czy coś żeby uzupełnić Co wy na to ? Jakieś sugestie ;) EDIT: Zmiana, pojazd i figsy będą tam gdzie miał być chodnik, da mi to więcej miejsca rezerwowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi