peter Napisano 12 Marca 2009 Autor Share Napisano 12 Marca 2009 Pojazd dostał obicia, duże bo jak cegła spadła czy coś to się sporo odłupało ostateczna koncepcja figurek, dodam klęczącemu parę rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 A wstyd, taki młody nazista i taki pijany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Wather Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Powiem tak pomysł jest świety tylko ja bym dodał kogoś w wozie bo taki trochę smutno pusty wóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 trochę dziwnie ustawiłeś figurki.. tych 4 ewidentnie jest w ruchu.. klęczący szkop tam zupełnie nie pasuje :] może wsadź mu pod rękę jakiegoś psa, albo beczkę z piwem i ustaw w innym miejscu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 albo beczkę z piwem lub winem Ale on faktycznie nie pasuje, FAZZY ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Powiem tak pomysł jest świety tylko ja bym dodał kogoś w wozie bo taki trochę smutno pusty wóz Ale to pewnie wiązało by się z nabyciem kolejnych figurek itd. Co do modelu, świetnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 12 Marca 2009 Autor Share Napisano 12 Marca 2009 No to postwię obok hanomaga skrzynkę a na niej radisostację od Zvezdy, ziomek będzie nadawał, może być ? A sam wóz wygląda tak PS W zamyśle miało t owyglądać jakby oni go podnieśli przed chwilą a jego dowódca/koleś od selekcji rannych wykonał taki gest, ale może serio zbyt skomplikowane do domyślenia Pomyślimy z tą radiostacją PSS Ten model chyba też wystawię w Świdniku Debiut czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 12 Marca 2009 Autor Share Napisano 12 Marca 2009 Ustawiałem tą figurkę tak i siak i nigdzie nie pasowała Może być tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Fajnie Ci wychodzi Pewnie szybciej skończysz niż ja BMP-3... to już 3 i pół miesiące siedzę nad nim Teraz muszę obserwować warsztaty z figurkami, bo niedługo i ja będę musiał się zmierzyć z tą materią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 12 Marca 2009 Autor Share Napisano 12 Marca 2009 Jakbym chciał to bym skończył w tym tygodniu ale jakoś za gaski się nie mogę wziąć ale raczej przed końcem konkursu zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 dobrze ci idzie,fajne brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 14 Marca 2009 Autor Share Napisano 14 Marca 2009 A mi się brudzenie nie podobało więc je zmyłem i zobiłem nowe Dziś skończę uzbrajać figurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Magazynek od tylnego Mg34 jest wklejony na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 A mi się brudzenie nie podobało więc je zmyłem i zobiłem nowe Mi zawsze się nie podoba brudzenie na moich modelach Zmywam je i nakładam i znowu zmywam.... i w ten sposób końca nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 14 Marca 2009 Autor Share Napisano 14 Marca 2009 Raczej obstawiam że to nei wycięty element ramki bo AFV tak zrobiło magazynki że nie da się ich na odwrót wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 14 Marca 2009 Autor Share Napisano 14 Marca 2009 Więc do końca brakuje jedynie gąsek ale jedna juz jest Czy we wnętrzu nei jest zbyt pusto ? Podstawka w stylu wycinek terenu A gang dzikich wieprzy ma broń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 Ej Czym się różni podstawka od dioramki, jak jest granica między 1 a 2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Ej Czym się różni podstawka od dioramki, jak jest granica między 1 a 2 ? Podstawką pod model może być nawet... placek ziemniaczany, a diorama jest jakąś scenką pomniejszoną np 35, czy 72 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 16 Marca 2009 Autor Share Napisano 16 Marca 2009 N to co teraz robię kwalifikuję się pod dioramę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rampo klops Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 N to co teraz robię kwalifikuję się pod dioramę ? Tak , to jest jak najbardziej dioramka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 Czy ktoś mógłby mi na maila podesłać jakieś plakaty propagandowe z epoki które wystąpiły w tym etapie walk o Stalingrad które mógłbym zamontować na tablicy widocznej koło Hanomaga ? Zainteresowanego proszę o kontakt na PW to podam numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 21 Marca 2009 Autor Share Napisano 21 Marca 2009 Jedna gąska jest, cóż za szalone tempo Plakaty są no i MP-28 załoga dostała coby egzotycznie było Jeszcze z jeden update i galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Te gąski to zgroza Chyba nigdy nie kupie sobie nic na podwoziu Panzer I, bo to są dopiero mikro gąsienice No chyba że dadzą gumowiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 21 Marca 2009 Autor Share Napisano 21 Marca 2009 Ja zrobiłem taki błąd że skleiłem całą gąskę na raz a nie we fragmentach + wziałem ilość ogniw taką jak w AFV a powinieniem złożyć parę odcinków i ilość zależnie od potrzeb, jak w ZSU a druga będzie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Dlaczego na kole napędzającym jest bandaż gumowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi