mzmichal Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Dlaczego prezentuje ten model?? -bo nienawidzę firmy i odradzam wszystkim zakupu tego-czegoś Składałem już pojazd wojskowy tej firmy, tyle szpachli jeszcze w życiu nie użyłem . A ten helikopter ma dużo nadlewek i zauważyłem małe peknięcia plastiku (raczej nie z winny transportu). Dlaczego mam ten model?? -bo dostałem go na gwiazdkę od mojej mamy, która nie zna się na modelarstwie, a po drugie był to chyba jedyny model w sklepie zabawkowym w mojej miejscowości Ile jest wart?? -Tyle co nic, cena wynosi około 30 złoty. skala 1/72, ilość części:104, wymiary po złożeniu wg. producenta: długość-264mm szerokość-113mm średnica wirnika-224mm Czas na zdjęcia pudło: dwie ramki: kalka, szybki i klej który jest jedynym plusem tego modelu: Jak ktoś chce instrukcję, to pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Mnie to wygląda na zerrzniętom(ą) żywcem italerke. Lącznie z kalkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Co ciekawe, to chyba najlepszy model tej firmy... poprostu skopiowana italerka, na marnym plastiku z masą nadlewek... A tu ku przestrodze... kolejny model kitecha... sklejony przez mojego siostrzeńca ;) ... ktoś zgadnie co to za samolot?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 To miała być jakaś "suczka"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Chyba Su-17/22 , poznaję po skrzydłach (o ile to jest zawias zmiennej geometrii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 znając Kitecha to jest Mig-21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 No nie rozumiem wasze zdziwienie przeciesz to widać, że mamy do czynienia z modelem niskoorbitanowopałożycielnowotiarzełojewogruzawićnowoistrebitelnowobombardirowścika Bajkał76. A dokładnie z drugim prototypem przechowywanym w nowosyberyjskom kwadrantie 52. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Chyba Su-17/22 na pudełku odważyli się napisać ,,su 22 fighter".. ale przyznacioe, że przód jak mig 21 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 niskoorbitanowopałożycielnowotiarzełojewogruzawićnowoistrebitelnowobombardirowścika mac eyka - kurcze . Sam to wymyśliłeś? Dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Mi szpachli Wamodu na to by żal było... No to nie tylko w twojej miejscowości bo to jest jak epidemia, spotka cię na każdym rogu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dodos Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Ja chce kupic Kitecha , tylko nie moge go znalesc !! Szukam Su-27 w skali 1/48 lub podobenj .....Wiec jak ktos ma jakies info gdzie we wrocku go znajde bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Dodos szukaj w wielkich marketach... ale badź czujny jak pies podwujny... kitech masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cparty95 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Dodos Ostatnio widziałem dużo modeli Kitecha w Carrefour na Hallera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 21 Lutego 2009 Autor Share Napisano 21 Lutego 2009 Wydaje mi się, ze sieć sklepów kaufland sprzedaje modele tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dodos Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Potrzebuje zlomu Musze nauczyc sie sklajac zanim dotkne jakas perelke ! Wybaczcie jezeli was to razi kit ..hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Dodos Su w 48 jest niezły tak samo f-14 w 72 natomiast mig-25 i 31 to kompletna masakra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Dodos, mój sąsiad-modelarz kleił Su-27 z Kitecha, i spędził więcej czasu na prostowaniu pokrzywionych części, w nim nic nie pasuje. To kopia Academy. Mocno,mocno,mocno nieudana kopia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 To mu sie może jakiś lipny egzemplarz trafił ja ka moiałem to nic niwbyło krzywe tylko troche szpar było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi