Gość Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Pomyśl,napewno ma jakieś dodatkowe zasilanie w tej budzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Mi to przypomina automat do gry xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Albo Las Vegas na kółkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Skoro jesteśmy w Azji ... Czyli z cyklu:Do czego to podobne ? Ach ci Chińczycy ,wszystko potrafią podrobić A tu jeszcze jeden taki rodzynek MADE IN CHINA : Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Jaki ŻAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Trochę jak tanie zabawki (made in china) z Kauflandu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Ten japoński tuning jest do dupy. Przepraszam za tak ostre słowo, ale tego inaczej nie da się określić. Chinole produkują te auta za pomocą "Kopiuj", "Edytuj", "Wklej" Pulonez, czyli chińska wersja poloneza :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Te Chińskie auta to norma. Chiński rynek legalnie kopiuje europejskie modele i wydaje je pod swoją nazwą. Te samochody są nawet na seryjnych modelach swoich pierwowzorów. Nawet ostatnio oglądałem zdjęcia z salonu gdzie auta nazwane jakimiś chińskimi znaczkami były identyczne z takimi samochodami jak mercedes S klasy, BMW czy seat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 były identyczne z takimi samochodami jak mercedes S klasy, BMW czy seat. Tylko i wyłącznie na pierwszy rzut oka. Technicznie to przepaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazdamer Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 To ja również pokarzę coś ciekawego - i tu pytanie do was: czy to możliwe czy to fotomontaż (chodzi o felgi)? Źródło: internet haha te felusie to fotomontaż bo jak miałem bodajże 11 lat to pojechałem na ten zlot i mam przy nim zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 Co do dafa XT napisałęm do oficjalnego dystrubotora i... Przyznaję się do mojego błędu. Oto mail jaki otrzymałem: Witam,Obecnie DAF Trucks NV ma w ofercie serie pojazdów LF, CF i XF. Model XT nigdy nie był produkowany. Wg informacji o pojazdach zarejestrowanych w Holandii (RDW) https://www.rdw.nl/Ovi/Paginas/Default.aspx widoczny na zdjęciu numer rejestracyjny BR-XR-92 został zidentyfikowany jako... Scania R 500 LA6X2/4MNA Pozdrawiam, Met vriendelijke groeten, Kind Regards, Mit freundlichen Grüssen, Mes sincères salutations, Rafał Owczarek DAF Trucks Polska sp. z o.o. Al. Katowicka 40 05-830 Wolica tel +48 22 458 9545 fax +31 40 215 5494 Tylko nie kumam trochę tego o tych numerach rejstracyjnych? Kolejna zagadka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat3ush Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Truckman wydaje mi się że wpisujesz numer rejestracyjny i dzięki temu Masz informacje jaki pojazd jest zarejestrowany na tą blachę więc twierdze że na 85% jest to fotomontaż. Moge się mylić oczywiście Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 https://www.rdw.nl/Ovi/Paginas/Voertuiggegevens.aspx Truckman wejdź w link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Link niedziała :Help: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 Ale się nie rozumimy, chodzi o to że według spisu tejże organizacji numer rejstracyjny dego dafa XT należy do scani.... No i co wy na to?? Blachy Dafa XT to tak naprawdę blachy Scani R500?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Witam My na to jak na lato ,my Ci mówliśmy że to fotomotnaż :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Zgadza się mówiliśmy heh. Na pewno komuś podobały się blachy i przy okazji fotomontażu wzią sobie z innej ciężarówki. Pozdr. eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 Tak przyznaję że to fotomontaż, myliłem się, ale to z tego powodu że mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Dziwne jak wklejałem ten link to działał, no ale nie ważne bo w końcu to samo pokazał Truckman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Jak dla meni dobry fotomontaż. Uwaga osobówka, nie wiem czy się łapie w temat.Ale wrzucę no nie wiem, jakoś mi tu tło nie pasuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Tło to akurat najmniejszy problem najbardziej sztucznie wygląda maska, przedni zderzak, progi i oczywiście tylne koło P.S Ale chyba to zdjęcie bardzo nie pasuje bo to mają być ciężarówki nietypowe, a nie osobówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Truckerek93 właśnie ta fota niezbyt się łapie do tego tematu... "Ciekawe ciężarówki, nietypowe" . Pozdrawiam PS. Raben, byłeś szybszy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 A to jak myślicie, dla mnie fotomontaż widać to chociażby po tym że od 2 ciężarówki wszystkie tracą swoją ramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Ja widziałem w necie więcej zdjęć tego "zestawu" z różnych ujęć i na 100% nie jest to fotomontaż, widziałem nawet filmik jak to jechało... A jeśli chodzi o brak ramy, te samochody mają ramy tylko są bez zabudowy skrzyni jak reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Skoro tak mówisz to pewnie tak jest ale i tak to trochę śmiesznie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi