Turecki Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Witam Zestaw Hasegawy z vf-32 Swordsmen w 1/48...wspomagany własnym wkładem oraz kalkami Fightertown Decals Na początek rakieta Sparrow...będzie jedna więc od podstaw z kilkoma detalami... Pierwsze co to wyszlifowany kadłub rakiety... Następnie ...stateczniki ... kilka więcej detali... I gotowa rakieta pod Mr.Surfacer... Już jest Mr.Surfacer....teraz czas na wyrycie kilku lini podziału... C.D.N. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 fajny początek czekamy na zapowiadany ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Mnie się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitman Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 nareszcie ktoś klei interesujący mnie model nie mogę się doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 No Turecki... jeżeli reszta kotka będzie na tym samym poziomie... fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 6 Października 2009 Autor Share Napisano 6 Października 2009 Odgrzewany projekt...powracam z zestawem komponentów...kilka zmian w całym zamyśle...ale mniej pisania..więcej działania niedługo update z nowymi zdjęciami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D A W I D Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Chryste panie... Jeżeli wszystko bedziesz robił tak jak tego AIM- 7 to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 6 Października 2009 Autor Share Napisano 6 Października 2009 (edytowane) No postaram się trzymać poziom...sparrow i tak będzie od nowa..jeszcze raz gdyż mam wytrawione brzechwy do niego...więc trzeba będzie go wyskrobać jeszcze raz... Edytowane 6 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Konkurencja. Miło powitać kolegę. Z miłą chęcią popatrzę. Pzdr.[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 6 Października 2009 Autor Share Napisano 6 Października 2009 Kolego P_bladek ...Twój Kociak popełniony jest w stylu retro w wersji A więc nie zostaje mi nic innego jak chylić czoła i bić pokłony...świetna robota...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Podziwiajac tego sparrowa to raczej mi zostaje bić pokłony Czy mogę zapytać gdzie mozna nabyć te kaleczki ? Nigdzie ich nie widziałem. Całościowo extra i jeszcze raz dziekuję za ......., a tak wogóle wszystkiego naj z okazji imienin wg. czasu Polskiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 7 Października 2009 Autor Share Napisano 7 Października 2009 Kalki rzeczywiście w większości sklepów wyszły ze stanu...ale pamiętam że je nabyłem w http://www.spruebrothers.com/Nexternal/148-fightertown-decals-f-14-tomcat-vf-103-jolly-rogers-48016.htm ...nie wiem czy jest w chwili obecnej na stanie by trzeba było podpytać... Jeśli chodzi o kalki polecam rownież http://flightdecs.ca/FLIGHTDECS%20AFTERMARKET%20MILITARY%20AIRCRAFT%20DECAL3.htm Dziękuje ślicznie za życzenia imieninowe...rzeczywiście juz zapomnialem jak się imieninuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 30 Października 2009 Autor Share Napisano 30 Października 2009 Witam ponownie mały update... Na pierwszy ogień...podskrzydłowe pylony podwieszanego uzbrojenia Po kilkunastu minutach studiowania fotek wspomnianej części...zdecydowałem na zmiane długości i kształtu wspomnianej części...dla wyjaśnienia kilka fotek wraz z opisem poniżej zwłaszcza kształt nie dawał mi spokoju więc tutaj ...kilka pierwszych fotek procesu transformacji wraz z porównaniem części zawartych w zestawie Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D A W I D Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Ty, weź sobie odpuść modelarstwo i zbuduj se prawdziwego Tomcata, bo się chłopie marnujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 brawo Turiuszku!!! piękna sprawa, jak skończę ze swoimi strażakami może wtedy najdzie mnie ochota... na kota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samurai7 Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 Gorąco jestem ciekawy ( pewnie razem z p_Bladkiem o postępie prac nad Twoim Kocurem! Gorąco kibicuję żeby było śmieszniej dotkneła mnie " gorączka " bo dziś coś mnie podkusiło i za jednym razem kupiłem 3 Tomcaty Italerki:) a jak dobrze pojdzie Sw.Mikołaj przyniesie mi Tomcata Hasy w 32 Pozdrawiam wszystkich fanów Swiętej Pamięci F - 14 Tomcat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Hasegawa nie robi Tomcata w 1/32... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samurai7 Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Fakt - chodziło o Tamiye , chociaz nie mialbym nic przeciw Hasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Co trzeba by zobić by tchnąć natchnienie w twą duszę ruszaj dalej pleeease. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxek Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Turecki znany jest z tego, że nigdy nie kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samurai7 Napisano 18 Grudnia 2010 Share Napisano 18 Grudnia 2010 Kolego Turecki prosimy o AKTUALIZACJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi