tornado Napisano 28 Marca 2009 Autor Share Napisano 28 Marca 2009 No w końcu drzwi i prawy reflektor są już na swoim miejscu. Także zamontowałem klamki, tablice rejestracyjne i boczne lusterka. Krótko mówiąc nastąpił finał Nad zabezpieczeniem kufra jeszcze pomyślę, ale tak jak powiedział Diesel fan, kufer nie musi być zabezpieczony pasami gdyż Packard jest na "postoju" i bęzie cały pootwierany: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Łooo pierunie łognisty!! Piękny - brak słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 ja cię kręcę piękny nie wiem jak to opisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_222 Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 No - jestem pod wrażeniem!!! Przez chwilę myślałem, że te na stałe otwarte drzwi to nienajlepszy pomysł - ale teraz jak patrzę... to patrzę i podziwiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Nie odzywałem się w temacie, bo po prostu nie mam zastrzeżeń do Twojej pracy Andrzeju - wszystko jak zwykle u Ciebie na najwyższym poziomie, jednak myślę, że powinieneś z jednej strony pozamykać drzwi. Moglibyśmy wtedy z jednego profilu zobaczyć jak wygląda linia auta, a z drugiego byłby wgląd do środka i silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Muszę przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem jak zwykle twoje wykonanie modelu powala na kolana. Model mi przypadł do gustu ma dużo detali które cieszą oko i są widoczne, podkreślają, że tak powiem "urok,linie samochodu". Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 31 Marca 2009 Autor Share Napisano 31 Marca 2009 Dzięki koledzy za Wasze opinie i komentarze Pogoda dzisiaj dopisała i pomyślałem sobie co by w plenerze zrobić zdjecia do Galerii. Jak pomyślałem tak zrobiłem, a że nie chciało mi się daleko iść więc rozłożyłem stare prześcieradło na masce samochodu i zacząłem cykać fotki. Długo to nie trwało gdyż model postanowił sobie odjechać z planu zdjęciowego. O mało co nie doszło do poważnej kraksy, ale w ostatniej chwili w locie z maski na ziemię udało mi się go złapać Niestety Packard trochę ucierpiał (przednie prawe drzwi, szyba i figurka), co prawda już go naprawiłem ale figurka na chłodnicy już nie będzie miała połowy skrzydełka (zaginęło) a sesję będę musiał odłożyć na inny pogodny dzień - może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Kurde szkoda i modelu i fajnej galerii ,bo fotka wyszła wspaniała Dobrze że nie zleciał na ziemie ... Ale miejmy nadzieje że po tym zdarzenu zbytnio nie ucierpiał i wszystko dalej idealnie wygląda Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Nom, szkoda, trzeba było kliny pod koła wsadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Taki doświadczony szofer i ani ręcznego nie zaciągnoł, ani na biegu nie zostawił :( Myślę jednak ze wrzucisz galerię jakąś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Taki doświadczony szofer i ani ręcznego nie zaciągnoł, ani na biegu nie zostawił :( Myślę jednak ze wrzucisz galerię jakąś No cóż - skleroza Model już napawiłem a przy okazji aby uniknąć podobnych wypadków jedno z kół przykleiłem do osi na stałe. Galeria jest już gotowa, zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi