Skocz do zawartości

Packard 1937 12 cylinder - Entex 1:16

tornado

Rekomendowane odpowiedzi

No w końcu drzwi i prawy reflektor są już na swoim miejscu. Także zamontowałem klamki, tablice rejestracyjne i boczne lusterka. Krótko mówiąc nastąpił finał

d2911a615f36c798.jpg

062919975b5c8df6.jpg

ec3c58643e05d94e.jpg

2663ff2dcd649e88.jpg

Nad zabezpieczeniem kufra jeszcze pomyślę, ale tak jak powiedział Diesel fan, kufer nie musi być zabezpieczony pasami gdyż Packard jest na "postoju" i bęzie cały pootwierany:

9dfdb90df32c8946.jpg

• Odpowiedzi 110
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Nie odzywałem się w temacie, bo po prostu nie mam zastrzeżeń do Twojej pracy Andrzeju - wszystko jak zwykle u Ciebie na najwyższym poziomie, jednak myślę, że powinieneś z jednej strony pozamykać drzwi. Moglibyśmy wtedy z jednego profilu zobaczyć jak wygląda linia auta, a z drugiego byłby wgląd do środka i silnika

Muszę przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem jak zwykle twoje wykonanie modelu powala na kolana. Model mi przypadł do gustu ma dużo detali które cieszą oko i są widoczne, podkreślają, że tak powiem "urok,linie samochodu".

Pozdrawiam,eKrystian

Dzięki koledzy za Wasze opinie i komentarze

Pogoda dzisiaj dopisała i pomyślałem sobie co by w plenerze zrobić zdjecia do Galerii. Jak pomyślałem tak zrobiłem, a że nie chciało mi się daleko iść więc rozłożyłem stare prześcieradło na masce samochodu i zacząłem cykać fotki. Długo to nie trwało gdyż model postanowił sobie odjechać z planu zdjęciowego. O mało co nie doszło do poważnej kraksy, ale w ostatniej chwili w locie z maski na ziemię udało mi się go złapać Niestety Packard trochę ucierpiał (przednie prawe drzwi, szyba i figurka), co prawda już go naprawiłem ale figurka na chłodnicy już nie będzie miała połowy skrzydełka (zaginęło) a sesję będę musiał odłożyć na inny pogodny dzień - może jutro

1f4b771689314822.jpg

Kurde szkoda i modelu i fajnej galerii ,bo fotka wyszła wspaniała Dobrze że nie zleciał na ziemie ... Ale miejmy nadzieje że po tym zdarzenu zbytnio nie ucierpiał i wszystko dalej idealnie wygląda

Pozdrawiam.

Taki doświadczony szofer i ani ręcznego nie zaciągnoł, ani na biegu nie zostawił :( Myślę jednak ze wrzucisz galerię jakąś

No cóż - skleroza Model już napawiłem a przy okazji aby uniknąć podobnych wypadków jedno z kół przykleiłem do osi na stałe.

Galeria jest już gotowa, zapraszam do komentowania