skyline Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 No ladnie to wygladaco ,co do paffk'a sie zgodze troche powinna byc blizej ale to w niczym nie przeszkadza jak jest troche dalej ,a jak wyglada przyczepa u ciebie bo jak narazie to jej nie widac ,ni slychac Pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 4 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Wszystko jest tak jak powinno byc. Zawiecha jest tak bo w innym wypadku nadkola byly by zadaleko od siebie lub nie byloby miejsca na nie. A przyczepa lezy i czeka na lepsze czasy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Ładnie ładnie podoba mi się to chyba się skuszę na jakiegoś europejczyka do zabawy Tylne zawieszenie jest jak najbardziej prawidłowe bo przecież to niejest tandem tylko oś wleczona. Felgi sam poszerzałeś czy takie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Powiadasz ze przyczepa lerzy i czeka na leprze czasy ,a mozesz nam pokazac chociaz jak ona wyglada jestem bardzo ciekaw. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Skyline a znasz takie hasło " Ciekawość to pierwszy stopień do piekła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Skyline a znasz takie hasło " Ciekawość to pierwszy stopień do piekła" Znam znam no ale jak pokazuje rame to i moze pokazac przyczepe. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 5 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Tzn nic sie nie zmienilo. Z tego co pamietam to jest na I stronie i tak pozostanie jeszcze co najmniej tydzien. Felgi sam robilem, ze zwyklych przednich felg, kawalka pcv i pierscienia z felg od naczepy. A tutaj zanim przyjdzie jaka kolwiek farba, to dojdzie imitacja instalacji pneumatycznej i elektrycznej, sprzeg, mocowanie kol zapasowych (za tylnymi nadkolami) i moze zrobie zderzak jak nie dostane zderzka od Schmitzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 No to sporo roboty masz no ja nie lepiej przy Actrosie mam roboty mysze zderzak zrobic itp itd nie bede wymienial bo troche jest no i duzo tez mam w przyczepie ,a zrobiles juz kabine no i czy bedzie w nim uchylana kabina i silnik bo jak tak to bajerancko. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 6 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2007 Kabina uchylana nie bedzie i silnika tez nie bedzie miec. Beda (przynajmniej mam taki zamiar) zrobic otwierane drzwi i schowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Acha no to cos w zamian jak nie silnik i kabina to chociaz dzwi i schowki rozne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 27 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Od niepamietncyh czasów nic sie tu nie działo i nadszedł czas by to zmienic. Troche podłubałem przy modelu i o to efekty mojej pracy. Rama z okablowaniem ( nie wiem czy jest "prawidłowe" ale mi tam pasi) Zbiorniki paliwa poszpachlowane kilka razy i poamlowane podkladem na glanc cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 27 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2007 c.d. Zabudowy poszpachlowane 2 raz Tylna sciana zrobiona na plasko cos na wzór oryginału Kabina Fotel pasażer a'la 5 star w fazie budowy :P Zaczałem malowac wnetrze, i juz widze ze walnalem babola, bo podloga powinna byc w ciemnym szarym kolorze a nie w czarnym. W blad wprowadzily mnie foty które mam :( Obie lezanki zrobione na plasko i mała przymiareczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 JA bym skrócił owiewki, które w ciężarówkach z zabudową są któtsze, a nie długie jak w ciągniku siodłowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 1 Września 2007 Share Napisano 1 Września 2007 W MAN`ie raczej owiewki niebardzo do skrócenia bo w niej jest chwyt powietrza, chyba że te wersje mają gdzieś u dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Września 2007 Share Napisano 1 Września 2007 W MAN`ie raczej owiewki niebardzo do skrócenia bo w niej jest chwyt powietrza, chyba że te wersje mają gdzieś u dołu. Mylisz się, zobacz fotki:klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 4 Września 2007 Share Napisano 4 Września 2007 Ano chyba że tak więc owiewki chyba nawet można zlikwidować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regis Napisano 4 Września 2007 Share Napisano 4 Września 2007 Hej, w tym przypadku (solówka) owiewki są zbędne. Man w modelu TGA komin do filtra powietrza "wtopił" w kabinę. Z tego co pamiętam jest on na równo z tylną ścianą kabiny. Sam filtr w TGA jest w tym samym miejscu dla każdego modelu (chyba, że pojawiły się jakieś zmiany po 2005r.) Na fotce, którą podlinkował tornado widać płaski tył kabiny. Relacja z budowy super, czekam na ciąg dalszy !! pozdrawiam, k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 5 Września 2007 Share Napisano 5 Września 2007 w autach z takimi zabudowami wogóle nie ma tylich spojlerów, a wlot powietrza w Manie jest tak zbudowany że spoko go założysz.Jak będziesz ciął owieki to uważaj bo może kiedyś Ci się przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garek Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 NO MANik nabiera kształtów. Faktycznie co do tych owiewek chłopaki maja racje. Mój kumpel śmigał manem TGA XLX i on nie miał owiewek i myślęż w XXL jest tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Witam widze ze jakos temat ustal z Relacji tego Manika jak bys mogl to zrob aktualizacje . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Boże ! Może nie ma czasu albo na razie nic nie robi na pewno jak by coś miał pewnie by wrzucił zastanów się zanim coś czasami napiszesz Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Krystian spokojnie... Chłopak się interesuje kolegą z forum i bardzo dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Chcialbym przypomniec ze temat stoi juz dluzszy czas ,a tak z ciekawosci spytalem jak mu ida prace nad Modelem ,a ty juz wyskakujesz jakbym tobie przeszkadzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 23 Listopada 2007 Autor Share Napisano 23 Listopada 2007 Bardzo Was przepraszam, ze nia dalem aktualki. Mam nadzieje ze przy jakiejs najblizszej okazji glowy mi nie urwiecie :P Foty nie przedstawaiaja wszystkiego co jest zrobione Prosze o fale krytyki ;D PS Od razu mowie ze pasek co powinien byc z drewna byl brazowy, ale sie zrobil zielony nie wiem czemu, i ten napisa MAN na grilu swieci sie jak psu jaja i z daleko nie widac tej chropowatowosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 No no Manik wyglada ladnie moglbys zrobic zdjecie jak masz zrobiony zaczep z dyszlem , I cos mi sie wydaje ze podpory dasz na rame do Manika bo w manie jest nizej rama jak w przyczepie , A i na jaki kolor bedziesz malowal kabine Mana czy bedziesz ja robil pod jakas firme transportowa ? , Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi