SAGITARIUS Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Witam ... Oto jedno z moich dokonań ubiegłego roku. Model: P-40 M / Mk III Firma: Eduard - ProfiPack Skala: 1/48 Przedstawiony model wzbogacony jest o żywice oraz blachy. Wszystkie dodatki są z zestawu. Samolot przedstawia maszynę P-40 Mk III ze 112 Sq - Sycylia `43 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imt Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Fajny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Fajny No fajny Czy ten Eduardzik to ich produkt , czy tez dawny Mauve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAGITARIUS Posted January 30, 2006 Author Share Posted January 30, 2006 To przepak Mauve. Edward dodał do modelu żywice, blachy i zmienił kalki ... chociaż malowania są identyczne jak w modelu Mauve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 ... chociaż malowania są identyczne jak w modelu Mauve. Hmmm....to pewnie pare ich robia bo w mojej M-ce takiego nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAGITARIUS Posted January 30, 2006 Author Share Posted January 30, 2006 Poprawię się ... malowanie, w którym robiłem mój model występuję zarówno w modelu Mauve i Edwarda. W kalkach do modelu Edwarda są naniesione poprawki odnośnie kształtu szczęki i liter kodowych ... Na przełpmie października i listopada, był prezentowany na Hyperscale model Mauve w identycznym malowaniu, niestety nie mogą zlokalizować artykułu. A propos modeli Mauve .... o wilku mowa, tyle, że wersja "N" http://www.hsgalleries.com/gallery04/p40nlc_1.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeX Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Modelik świetny, zresztą jak wszystkie Twoje pozostałe Brakuje mi już poprostu słów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Przepięknie wykonany Tak powinno się robić modele, bez zbędnej przesady i grzebania w dokumentacji, aż człowiekowi odechce się modelarstwa. Dostałem powera, chyba sobie go kupię !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Witam Mnie się podoba bardzo , mam też Eduarda P 40 w swojej kolekcji ale do Twojego trochę mu brakuje . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Odkąd zobaczyłem w Małym Modelarzu (2/77) P-40 w rekinim malowaniu, było po mnie... Bardzo mi się podoba. Super. Gratuluję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Model zaiste ładny, ale kotleta też odgrzał kolega pierwszorzędnego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts