SAGITARIUS Napisano 30 Stycznia 2006 Napisano 30 Stycznia 2006 Witam ... Oto jedno z moich dokonań ubiegłego roku. Model: P-40 M / Mk III Firma: Eduard - ProfiPack Skala: 1/48 Przedstawiony model wzbogacony jest o żywice oraz blachy. Wszystkie dodatki są z zestawu. Samolot przedstawia maszynę P-40 Mk III ze 112 Sq - Sycylia `43 Cytuj
okonek Napisano 30 Stycznia 2006 Napisano 30 Stycznia 2006 Fajny No fajny Czy ten Eduardzik to ich produkt , czy tez dawny Mauve Cytuj
SAGITARIUS Napisano 30 Stycznia 2006 Autor Napisano 30 Stycznia 2006 To przepak Mauve. Edward dodał do modelu żywice, blachy i zmienił kalki ... chociaż malowania są identyczne jak w modelu Mauve. Cytuj
okonek Napisano 30 Stycznia 2006 Napisano 30 Stycznia 2006 ... chociaż malowania są identyczne jak w modelu Mauve. Hmmm....to pewnie pare ich robia bo w mojej M-ce takiego nie ma Cytuj
SAGITARIUS Napisano 30 Stycznia 2006 Autor Napisano 30 Stycznia 2006 Poprawię się ... malowanie, w którym robiłem mój model występuję zarówno w modelu Mauve i Edwarda. W kalkach do modelu Edwarda są naniesione poprawki odnośnie kształtu szczęki i liter kodowych ... Na przełpmie października i listopada, był prezentowany na Hyperscale model Mauve w identycznym malowaniu, niestety nie mogą zlokalizować artykułu. A propos modeli Mauve .... o wilku mowa, tyle, że wersja "N" http://www.hsgalleries.com/gallery04/p40nlc_1.htm Cytuj
DeX Napisano 29 Kwietnia 2006 Napisano 29 Kwietnia 2006 Modelik świetny, zresztą jak wszystkie Twoje pozostałe Brakuje mi już poprostu słów Cytuj
Steve Napisano 4 Lutego 2012 Napisano 4 Lutego 2012 Przepięknie wykonany Tak powinno się robić modele, bez zbędnej przesady i grzebania w dokumentacji, aż człowiekowi odechce się modelarstwa. Dostałem powera, chyba sobie go kupię !!! Cytuj
kowal76 Napisano 4 Lutego 2012 Napisano 4 Lutego 2012 Witam Mnie się podoba bardzo , mam też Eduarda P 40 w swojej kolekcji ale do Twojego trochę mu brakuje . Cytuj
Gerd Napisano 4 Lutego 2012 Napisano 4 Lutego 2012 Odkąd zobaczyłem w Małym Modelarzu (2/77) P-40 w rekinim malowaniu, było po mnie... Bardzo mi się podoba. Super. Gratuluję! Cytuj
kornik_69 Napisano 5 Lutego 2012 Napisano 5 Lutego 2012 Model zaiste ładny, ale kotleta też odgrzał kolega pierwszorzędnego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi