SAGITARIUS Napisano 30 Stycznia 2006 Share Napisano 30 Stycznia 2006 Witam ... Oto jedno z moich dokonań ubiegłego roku. Model: P-40 M / Mk III Firma: Eduard - ProfiPack Skala: 1/48 Przedstawiony model wzbogacony jest o żywice oraz blachy. Wszystkie dodatki są z zestawu. Samolot przedstawia maszynę P-40 Mk III ze 112 Sq - Sycylia `43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 30 Stycznia 2006 Share Napisano 30 Stycznia 2006 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 30 Stycznia 2006 Share Napisano 30 Stycznia 2006 Fajny No fajny Czy ten Eduardzik to ich produkt , czy tez dawny Mauve Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 30 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2006 To przepak Mauve. Edward dodał do modelu żywice, blachy i zmienił kalki ... chociaż malowania są identyczne jak w modelu Mauve. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 30 Stycznia 2006 Share Napisano 30 Stycznia 2006 ... chociaż malowania są identyczne jak w modelu Mauve. Hmmm....to pewnie pare ich robia bo w mojej M-ce takiego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 30 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2006 Poprawię się ... malowanie, w którym robiłem mój model występuję zarówno w modelu Mauve i Edwarda. W kalkach do modelu Edwarda są naniesione poprawki odnośnie kształtu szczęki i liter kodowych ... Na przełpmie października i listopada, był prezentowany na Hyperscale model Mauve w identycznym malowaniu, niestety nie mogą zlokalizować artykułu. A propos modeli Mauve .... o wilku mowa, tyle, że wersja "N" http://www.hsgalleries.com/gallery04/p40nlc_1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeX Napisano 29 Kwietnia 2006 Share Napisano 29 Kwietnia 2006 Modelik świetny, zresztą jak wszystkie Twoje pozostałe Brakuje mi już poprostu słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Przepięknie wykonany Tak powinno się robić modele, bez zbędnej przesady i grzebania w dokumentacji, aż człowiekowi odechce się modelarstwa. Dostałem powera, chyba sobie go kupię !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Witam Mnie się podoba bardzo , mam też Eduarda P 40 w swojej kolekcji ale do Twojego trochę mu brakuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Odkąd zobaczyłem w Małym Modelarzu (2/77) P-40 w rekinim malowaniu, było po mnie... Bardzo mi się podoba. Super. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Model zaiste ładny, ale kotleta też odgrzał kolega pierwszorzędnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi