słomek Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Witam. Wstawiam już wrak do galerii, uważam projekt za skończony. Następne projekty muszą poczekać z powodu braku laku... Pozdrawiam! Tutaj po ''dopieszczeniu'' : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Koniec???? A gdzie winietka, chociaż taka malutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Świetny model! Czekamy na winietke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Moje zdanie znasz, model wymiata i tyle. Bardzo mi się podoba, zatem o nic się nie czepiam (kwestie merytoryczne) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Czy ja dobrze widzę - srebne spawy??? Brawo takie mają być tylko szkoda że tak mało ich odkryłeś. Model jest bardzo fajnie pomalowany, temat trudny jak by nie patrzeć i mogę tylko napisać że sobie poradziłeś. Wymaga niestety czegokolwiek pod sobą bo bez winietki czy tam podstawki jest taki jakiś "oderwany". Wersje masz trochę przemieszaną ale nie o to tu chodziło. Bardzo ciekawa praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 model jest rewelacyjny, niestety pełny efekt może dać dopiero na podstawce... zrób mu kawałek pustyni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 26 Maja 2009 Autor Share Napisano 26 Maja 2009 heh ;] ok skoro nalegacie, coś skombinuję ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Model wymiata, ale MUSI być jakaś podstawka. Najlepiej taka jak na zdjęciach Proszę zrób dioramkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 bardzo fajnie ....ALE....vinietka jest konieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 oooo jaaa ale vvinietka jest koniecznie potrzebna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 26 Maja 2009 Autor Share Napisano 26 Maja 2009 dobra już przecież napisałem, że zrobię ;] zastanawiam się tylko nad układem wraku na samej podstawce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 tak jak wyzej,czekamy na koniec pracy,nie moze tak wisiec w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Może chociaż kilka zdjęć na ciemniejszym tle, bo jakieś takie prześwietlone, a model ciekawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 27 Maja 2009 Autor Share Napisano 27 Maja 2009 Zdjęcia nie są prześwietlone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 27 Maja 2009 Autor Share Napisano 27 Maja 2009 taka deseczka jak na razie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Model po prostu znakomity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebber Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 A może postaw wrak tak jak jest w rzeczywistości (moim zdaniem super będzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 A może postaw... Jakie może? Musi zrobić tak jak na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 27 Maja 2009 Autor Share Napisano 27 Maja 2009 Spoko - przecież tak zamierzam Deseczkę przedstawiłem jako podstawę zaraz po zmontowaniu - trzeba było wyciąć arkusz i do tego ozdobna ramkę skleić z dębowej listwy frezowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Śliczny. Ta rdza jest ekstra. Taka bez przesadyzmu, dostosowana do bliskowschodnich realiów. Gratulacje. Zgodzę się z resztą Bandy: podstawka to podstawa.... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okami Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 model jest fajny bez dwóch zdań!! atakie pytanie gdzie znajduje sie wrak dokładnie? można by go sprowadzic i odremontowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 29 Maja 2009 Autor Share Napisano 29 Maja 2009 wrak znajduje się oczywiście tam gdzie toczyła się wojna sześciodniowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okami Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 to obszar jest dosc spory, można dokładniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Przecież masz fotkę. To jaki problem na podstawie tej fotki zrobić podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 29 Maja 2009 Autor Share Napisano 29 Maja 2009 Imek ok ale nie wiem z czego zrobić grunt, na którym ma stać model. W pierwszym moim modelu użyłem zwykłego gipsu i teraz muszę stwierdzić, że był to zły pomysł. Przy drugim modelu nie chcę zepsuć dioramki tym bardziej, że musi być ona dosyć szczegółowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi