abir24 Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Co do plamek to skoro tak mówisz, to tak musi być / mi i w takiej wersji się podoba/ reszta no i te wózki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 No fajnie to wygląda. Ciekawym kiedy to zakończon będzie owy S-38.No znając perfekcjonistyczne podejscie do tematu pewnikiem nie w tym roku,owoż na drodze staną zapewne inne projekta. . Szacuneczek ,piekna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 w tym roku da radę - trzeba mu jajka podsmażyć to przyspieszy tempo hehe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Oj nie wiem czy to coś da tawariszcz Kalaruszkin.Podsmażenie jajek tych czy tamtych powoduje albo studzenie w misce wody co trwa albo przebywanie w pewnym pomieszczeniu gdzie zator wypycha się też dość długo.Zresztą to fan jajek ale na miękko,może jedzenie mu za dużo czasu zajmuje . Ale ładnie to wygląda co do tej pory zmajstrował,trzeba przyznać ,no mój nie będzie taki ociapkowany. Niedługo foty wstawię przy pomocy chudziutkiego. Mój już w "kupie" nic nie lata luzem, jeszcze kilka drobiazgów i płynę po wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Przeczytałem cały temat i mogę tylko . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 3 Września 2011 Autor Share Napisano 3 Września 2011 Z racji że dostałem zaproszenie za granicę oczywiście z modelami, musiałem wyskrobać skrzynię transportową W przyszłości wylądują na niej pełne oznaczenia skrzyń do transportu amunicji Do skrzyni wchodzą dwa modele, wkładane do środka z obu stron Jeszcze tylko muszę wykonać mocowanie gąbek przytrzymujących model Skrzynia już została obadana przez nadzór budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Masz racje /ostatnie zdjecie/ tylko dwa modele wejda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 No skrzyneczka ładna. jak będę następną składał to wiem do kogo się zgłosić. Ja składam teraz wersję oszczędną,ze względów finansowo-materiałowych. To gdzie i kiedy wyjazd na wykoszenie medali,dyplomów i nagród? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Jestem ciekaw miny celników gdy zobaczą, że ciągniesz przez granicę skrzynie z amunicją Powodzonka na konkursie Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 13 Września 2011 Autor Share Napisano 13 Września 2011 Już powróciłem z Słowacji Na celników nie trafiłem, a skrzynia sprawdziła się w 100% i modele dotarły bez szwanku ! Pierwszego dnia załapaliśmy się na spotkanie przy piwie w knajpce gdzie spotykają się tamtejszy modelarze Następnego dnia udaliśmy sie na miejsce wystawy w mieście Martin Bardzo fajna impreza, masa modeli, sympatyczni ludzie i co mnie zdziwiło część osób zna mnie i moje modele bo zaglądają na nasze fora Mój model zdobył pierwsze miejsce w klasie Modele Szkutnicze Po wystawie udaliśmy się do małej miejscowości Jasenska Dolina Zaliczyłem wspinaczkę na szczyt góry, a po powrocie była uczta przy pieczonej świni, kwaśnicy, owczym serze i beczkach piwa Wspaniali ludzie, dobra kuchnia, i piękne widoki czegoż chcieć więcej! No ale można Do Polski przywiozłem wspaniałe suweniry: 3 nowe modele Nie wiem czy robić IN-BOXy czy już są I najcenniejszy prezent czyli książkę którą dostałem od Ivan,a jeszcze takiej nie widziałem, a zawiera masę dokumentacji zdjęć i opisów do schnellbootów Obiecałem z niej zrobić Schnellboota typu S-100 w wersji artyleryjskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 No to plan w stoczni będzie poszerzony o dodatkowe wersje schnellbootów .No te trzy pudełeczka niczego sobie. Gratulacje!!!! Teraz gdzie nastepny wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 26 Września 2011 Autor Share Napisano 26 Września 2011 Wróciłem z Wystawy LOKowskiej odbywającej się w Gnieźnie Mój model zajął 1 miejsce ( 95 punktów na 100 w ocenie )w Mistrzostwach Polski i otrzymał nagrodę specjalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 Idę po piwo i wypije za Twoje zdrowie no Scnella też. GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 A ja mam piwo przed sobą - za Twoje zdrowie z gratulacjami za piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 Ja również, na zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 Gratulacje!!!! No i ja tyle że herbatką bom chory troszkę ale jak ozdrowieję to będzie browarek. Brawo Chudziutki ! No to teraz nie wypada inaczej jak MISTRZU tytułować. no i z pokłonami oczywista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 Gratuluję pięknego modelu i nagród. Na wystawie oglądałem go bardzo długo, choć to nie samolot, ale muszę przyznać - Piękna sztuka!!! Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 27 Września 2011 Super Moderator Share Napisano 27 Września 2011 Rewelacja i gratulacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 Tutaj się nie ma co rozpisywać. Piszę już któryś raz widziałem i wcale się nie dziwię że model zbiera tyle nagród. Jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Coś to maskowanie jakieś takie... oryginalne Podobnie jak Twoje fretki i pudło ... Gratulacje i od razu pytanie pomocnicze: jak tam nowe projekty ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 16 Października 2011 Autor Share Napisano 16 Października 2011 Coś to maskowanie jakieś takie... oryginalne Podobnie jak Twoje fretki i pudło ... Gratulacje i od razu pytanie pomocnicze: jak tam nowe projekty ? ... Na razie znów grzebie przy S-25 i czekam na lepsze plany do Hermesa i Barki pewnie niedługo zacznę relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 27 Listopada 2011 Autor Share Napisano 27 Listopada 2011 VI Memoriał T.Rackiego I znów wracam z wystawy obwieszony tym razem 2 miejsce i srebro A tak już wygląda półka modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Gratulacje półka zaczyna się uginać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 27 Listopada 2011 Super Moderator Share Napisano 27 Listopada 2011 I znów wracam z wystawy obwieszonyNie zaczyna cię to nudzić ? PS. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi