pawlik Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 No to wiem jak teraz zrobić okienka z ramkami. Wygląda super! to już do końca niewiele zostało. Pogratulować! No i załoganty się pojawiły,piknie, piknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 22 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Trzymałem ten sekret do dziś S-38 został ukończony i był już na pierwszej wystawie dostał srebro i ocenę w punktach 98/100 S-100 dostał 99/100 i złoto Dziś lub jutro pokażę galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 22 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Galeria tutaj viewtopic.php?f=77&t=32750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Pogratulować medal to troszke mało. Przeglądałem GALERIE - brak słów ale najbardziej podobają mi się torpedy, wszystko jest cacunio ale torpedy Nie będę słodził, mam słabego kompa i nie wytrzyma tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 no to pogratulować i modelu i nagordy Szkoda że przeoczyłem tą wystawę bo mieszkam w Bydgoszczy a to niedaleko więc szkoda miałem okazje zobaczyć twojego nowego schnella Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Nu daaa... (czyli w tłumaczeniu"no tak"). To ja ze swoim to już nie mam gdzie bywać, przyjdzie taki jeden i po ptokach .No to przyjdzie mi sprzedać bez zysku albo oddać w dobre ręce, oczywiście gratulacje!!, gratulacje!! ciekawe czy byłby jaki chętny Trzeba coś robić czego ten chudziutki nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Jednak bardziej podoba mi się S-38. Kamuflaż i sylwetka - tak jakoś bardziej "rasowo"... Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Jednak bardziej podoba mi się S-38.Kamuflaż i sylwetka - tak jakoś bardziej "rasowo"... Gratulacje! Też mam takie odczucia. W oba modele włożyłeś dużo pracy i nagrody jak najbardziej zasłużone Moje gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 4 Października 2012 Autor Share Napisano 4 Października 2012 Mistrzostwa świata Naviga w Rieka Chorwacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Gratuluje kolejnych nagród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 No gratulacje! Kiedy jakiś balecik i świętowanie? No to ja ze swoim już się nigdzie nie pokażę . Ktoś dostanie w prezencie ,albo może uda się na coś wymienić. dla medalisty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Gratulacje Za tą barkę artyleryjską z holownikiem to na pewno będzie mistrzostwo świata .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Moje gratulacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Gratulacje Balrogu. Na zdrowie i aby więcej takich fajnych medali w kolorach szczerego złota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 4 Października 2012 Autor Share Napisano 4 Października 2012 Gratulacje Balrogu. Na zdrowie i aby więcej takich fajnych medali w kolorach szczerego złota. Na takiej imprezie jak Mistrzostwa Świata NAVIGI to brąz jest dla mnie wielkim wyróżnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Oczywiście, ale wydaje mi się, że Barka przygniecie konkurencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Gratulacje! Zycze kolejnych sukcesow i nagrod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 5 Października 2012 Share Napisano 5 Października 2012 Napisano wszystko. SUPER I GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekCz Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 Dwa dni siedziałem i czytałem... czytałem... i czytałem... bo jestem tutaj nowy. I w zasadzie nie wiem co napisać... bo liczba zachwytów i pochwał jest baaaardzo długa. Piękny model i arcyciekawy warsztat, a może na odwrót. ;) Wszystkie nagrody jak najbardziej zasłużone, gratulacje. I jak pozostała część Twoich fanów czekam na barke artyleryjską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 Barka pewnie powoli idzie do pszodu ale dawaj "CIUCHCIE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 25 Listopada 2012 Autor Share Napisano 25 Listopada 2012 mój model S-38 zdobył pierwsze miejsce i złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelist constructor Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Moje gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 No wiedziałem że nie warto było robić S-38 ,bo chudy wykosi wszystkie nagrody . Gratulacje ! Szczere ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Gratuluję i powodzenia przy innych modelach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi