abir24 Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 26 Listopada 2012 Super Moderator Share Napisano 26 Listopada 2012 No i brawo Kolejny do kolekcji :P ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekCz Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 Byłem i widziałem na żywo - przepiękny model. Gratulacje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 Zasłużona nagroda i szczere podziękowania, że mój syn mógł wczoraj pokręcić działkami i wystrzelić (kilkukrotnie) torpedę. Chłopak pół nocy nie spał z emocji . Dobrze, ze tych krzeseł separujących modele od widowni jeszcze nie było na tej edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 26 Listopada 2012 Autor Share Napisano 26 Listopada 2012 Zasłużona nagroda i szczere podziękowania, że mój syn mógł wczoraj pokręcić działkami i wystrzelić (kilkukrotnie) torpedę. Chłopak pół nocy nie spał z emocji . Dobrze, ze tych krzeseł separujących modele od widowni jeszcze nie było na tej edycji. Cieszę sie że uszczęśliwiłem dzieciaka, bo właśnie dlatego udostępniam nadajnik by się dzieciaki bawiły Ale mało które mogą strzelać z torped, przy tym muszę być ja a nie zawsze jestem. Dla mnie to jest promowanie modelarstwa bo taki dzieciak dłużej zapamięta model w którym sie coś ruszało,świeciło itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 Też sobie obejrzałem na żywo (oba robią niesamowite wrażenie) i nawet porozmawiałem z wykonawcą ;) Gratuluję wygranej PS. Teraz czekam na barkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi