Skocz do zawartości

[Wrzesień '39] Austro-Daimler ADGZ M-35 "Ostmark"

Panzer4

Rekomendowane odpowiedzi

Pozdrawiam i jeszcze raz apeluję o rozruszanie tego projektu bo jutro połowa września!!!

Moze być ciężko. Większość towarzystwa jakoś przycichła i nie zanosi się na jakiś nagły zryw. Smutne to ale nic nie zrobimy niestety z tym fantem. Z moimi wrześniowymi projektami stoję, bo czekam na części z S Modela. Ale... jestem na to przygotowany i może dzisiaj wytnę z polistyrenu elementy do wanny dla C2P

A modelu Ci już zazdroszczę, mimo że niemiecki

• Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

A modelu Ci już zazdroszczę, mimo że niemiecki Cool

Austriacki

Szczerze? To nieskromnie powiem, że zadowolony jestem z niego mimo świadomości wad. Ale co się nauczyłem przy nim to moje. Nakręcił mnie ten dziwoląg do innych projektów takich samych dziwactw. W kolejce czeka rozgrzebany eony temu Sturer Emil (którego chcę zrobić trochę inaczej niż do tej pory widziałem, zarówno w 1/35 jak i w 1/72) i... Valentine Mk. II z Italeri. Przeszukałem sieć i ku mojemu zdziwieniu okazało się, że ten brytyjski wynalazek jest wśród modelarzy traktowany bardzo po macoszemu a w mojej skali to już zupełna posucha... A szkoda bo ciekawa konstrukcja to jest i nader ładna.

Przeszukałem też stronę Ace i muszę powiedzieć jedno - z jakością to się nie pieszczą, ale tematycznie biją innych na głowę - już się ślinię na Citroena Avanta, Lancie Lince, RSO, Unica, GAZy... Mnóstwo wozów, których gdzie indziej nie uświadczysz. W poczekalni u mnie Opel Blitz w wersji coupe z flakiem, Sahariana i Autoblinda, a w planach Bishop (nie wiem kto wymyślił nazwę dla tego działa ale biję mu pokłony za inwencję i poczucie humoru) i fińskie BA....

Zachęcam innych do gremialnego olania panter, tygrysów i StuGów! Dziwolągi górą!

Mnie się najbardziej podobają te SS i czacha na tyle :P

Ładnie, baaardzo ładnie, zwłaszcza na to jaki był ten model w pudełku

Panzer4 napisał:

Pozdrawiam i jeszcze raz apeluję o rozruszanie tego projektu bo jutro połowa września!!!

Moze być ciężko. Większość towarzystwa jakoś przycichła i nie zanosi się na jakiś nagły zryw. Smutne to ale nic nie zrobimy niestety z tym fantem.

A to nie tylko tu, Pacyfik tez stoi, mam tam swój projekt ale na razie i on nie rusza.