Jendrass1 Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Pozdrawiam i jeszcze raz apeluję o rozruszanie tego projektu bo jutro połowa września!!! Moze być ciężko. Większość towarzystwa jakoś przycichła i nie zanosi się na jakiś nagły zryw. Smutne to ale nic nie zrobimy niestety z tym fantem. Z moimi wrześniowymi projektami stoję, bo czekam na części z S Modela. Ale... jestem na to przygotowany i może dzisiaj wytnę z polistyrenu elementy do wanny dla C2P A modelu Ci już zazdroszczę, mimo że niemiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 14 Września 2009 Autor Share Napisano 14 Września 2009 A modelu Ci już zazdroszczę, mimo że niemiecki Cool Austriacki Szczerze? To nieskromnie powiem, że zadowolony jestem z niego mimo świadomości wad. Ale co się nauczyłem przy nim to moje. Nakręcił mnie ten dziwoląg do innych projektów takich samych dziwactw. W kolejce czeka rozgrzebany eony temu Sturer Emil (którego chcę zrobić trochę inaczej niż do tej pory widziałem, zarówno w 1/35 jak i w 1/72) i... Valentine Mk. II z Italeri. Przeszukałem sieć i ku mojemu zdziwieniu okazało się, że ten brytyjski wynalazek jest wśród modelarzy traktowany bardzo po macoszemu a w mojej skali to już zupełna posucha... A szkoda bo ciekawa konstrukcja to jest i nader ładna. Przeszukałem też stronę Ace i muszę powiedzieć jedno - z jakością to się nie pieszczą, ale tematycznie biją innych na głowę - już się ślinię na Citroena Avanta, Lancie Lince, RSO, Unica, GAZy... Mnóstwo wozów, których gdzie indziej nie uświadczysz. W poczekalni u mnie Opel Blitz w wersji coupe z flakiem, Sahariana i Autoblinda, a w planach Bishop (nie wiem kto wymyślił nazwę dla tego działa ale biję mu pokłony za inwencję i poczucie humoru) i fińskie BA.... Zachęcam innych do gremialnego olania panter, tygrysów i StuGów! Dziwolągi górą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Mnie się najbardziej podobają te SS i czacha na tyle :P Ładnie, baaardzo ładnie, zwłaszcza na to jaki był ten model w pudełku Panzer4 napisał: Pozdrawiam i jeszcze raz apeluję o rozruszanie tego projektu bo jutro połowa września!!! Moze być ciężko. Większość towarzystwa jakoś przycichła i nie zanosi się na jakiś nagły zryw. Smutne to ale nic nie zrobimy niestety z tym fantem. A to nie tylko tu, Pacyfik tez stoi, mam tam swój projekt ale na razie i on nie rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 W końcu Ramzes umarł, a Krysy żyje ;) Modelarstwo widać się tak nie opiera dobrze ogólnoświatowej zniżce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radett Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 niniejszym melduję że nie przycichło tylko czasu jak zwykle brak. Mój ursusek jest w fazie malowania i dorabiam własnie elementy doramki tak że fotki wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi