Gościu Napisano 10 Lipca 2009 Autor Share Napisano 10 Lipca 2009 Nie spotkałem się z takimi. w sieci sporo znajdziesz(stąd także pochodzi taka oto fotka. Hamulec był wymienialny( oksydowany). Z. thx. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Bardzo fajny tank , jak to u ciebie... Nie przestaje mnie zastanawiać, na ile takie reflektory im pomagały... jeśli w ogóle cuś to dawało ;) Aha- ten na foto to syryjczyk jakowyś? Pzdr, LD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Wszystko w porządku ale dlaczego hamulec wylotowy jest cały czarny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 jedno ale, czemu ta lufa taka czarna ? Nie spotkałem się z takimi. Hamulec był wymienialny( oksydowany). w porządku ale dlaczego hamulec wylotowy jest cały czarny Nie masz życia, Gościu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Wszystko w porządku ale dlaczego hamulec wylotowy jest cały czarny.... Odpowiedź na to pytanie masz dwa posty wyżej. Co do modelu Rafała. Cud, miód, malina. Nic dodać nić ująć. Bardzo podobają mi się obicia, zacieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 hamulec wylotowy Domyślam się, że to ta końcówka na lufie, ale wyjaśnicie lotnikowi do czego to służyło? Model świetnie się prezentuje, zresztą u Ciebie Rafale nie może być inaczej Scenka też ciekawa, no i mam nadzieje że pokażesz nam jak malujesz tego motorka co tam sobie stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 10 Lipca 2009 Autor Share Napisano 10 Lipca 2009 Dzięki . Lord, ano...ale co zrobić Fajne one takie są..jak on tam wjechał,wbiegł..czy inne podobne A hamulec nie jest czarny, tylko biały ;) Domyślam się, że to ta końcówka na lufie, ale wyjaśnicie lotnikowi do czego to służyło? Very Happy http://pl.wikipedia.org/wiki/Hamulec_wylotowy rzezam podstawkę, może dzis mi podeschnie baza to wkleję. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Dzięki, teraz wiem już wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 10 Lipca 2009 Autor Share Napisano 10 Lipca 2009 A proszę. Mój motyw przewodni A tu próby plagiatu + radosna twórczość mię, we własnej osobię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Skrzydło z tyłu gdzieś zgubiłeś I nalepki jakby nie te... Super pigmentoza! Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Rafał na co przyklejasz tę wysuszoną trawę, że otrzymujesz takie "kupki"? Na wikol? Ja ostatnio bawiłem się z lakierem do włosów i nawet dobrze się trzyma trawa ale jak robię fotki z lampą to się ten lakier błyszczy spod źdźbeł jak... no wiadomo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 Gościu, nie piszesz w końcu, czy ten na fotce to syryjczyk, czy nie? Piszę tu, bo pw kuleje straszliwie :( I co z reflektorami- czy to w ogóle pomagało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 11 Lipca 2009 Autor Share Napisano 11 Lipca 2009 Tomek Sz. - ja ją wtapiam w jeszcze mokry grunt, juz kiedys to opisywałem przy paznokciach, i później psikam lakierem z dużej wysokości "odgórnie" Zobacz także, czy pod trawa nie masz "plaskiej" gleby, byc może to jest powodem błysku(brak faktury ziemi) Lord, nie umiem po arabsku I co z reflektorami- czy to w ogóle pomagało ? dla checy tego nie montowali ;) W podstawce dorobiłem trochę zarośli i wziąłem się za 2 figurki: p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Wtam Całość po prostu genialna jesteś mistrzem, nic dodać, nic ująć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Rafale, figuranci jak żywi, tylko czemu ten jegomość we włazie kierowcy ma taki "wczorajszy" wyraz twarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Zapewne butelka, którą dostanie od tego drugiego, będzie przysłowiowym "klinem" więc wszystko się zgadza Ja tak sobie od początku podglądam, tylko cicho siedzę, żeby nie było - wszystko fajnie, jak zwykle zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 12 Lipca 2009 Autor Share Napisano 12 Lipca 2009 jesteś mistrzem Trochę tam umiem, ale żeby od razy wyzywać od TAKICH ;) Dzięki. A tak,zgadza się będzie to butla - a główkę jegomościa na czołgu wybrałem celowo.Ma Oczy jak przecinki, lekko otwartą japkę, i brew podniesioną w geście "zmęczenia". Wypadałoby zrobić 2 sesje tej scenki "15 min. póżniej" - ale statysta siedzący przeszedłby do pozycji "zlecącej"(znaczy się w okolicach koła zębatego, w pozie nie do określenia) thx. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Lipca 2009 Autor Share Napisano 14 Lipca 2009 Męczarni ciąg dalszy, przymiarki figur..takie sobie one są, ale po kilkurazowym zmywaniu..mam ich DOŚĆ :/ : p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 14 Lipca 2009 Share Napisano 14 Lipca 2009 ale po kilkurazowym zmywaniu..mam ich DOŚĆ :/ I dobrze, że je już zostawiłeś bo wyszły fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Lipca 2009 Share Napisano 14 Lipca 2009 Szczerze powiedziawszy figurki za piękne nie są ale razem ze wszystkim dobrze wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 14 Lipca 2009 Share Napisano 14 Lipca 2009 Świetnie pomalowane figurki! A całość doskonała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Lipca 2009 Autor Share Napisano 15 Lipca 2009 Dzięki, spokojnie podejdźmy do tematu,pisałem że rewelacyjne nie są - tak na "mogą być" Po prostu, nie chciały się dać zrobić i koniec...może za następne wyjdzie mi lepiej...zobaczymy ;) W chwili obecnej maziam im osprzęt i graciarnie, co w koło nich bedzie. p.s. tylko że następne maznę samymi olejami, nie akrylami :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Lipca 2009 Autor Share Napisano 16 Lipca 2009 Ostatnie podrygi przed galerią, rozrzucam graciarnie między żołdaków, dojda jeszcze jakieś pizdolety, ostatni szlif pigmentami na tanku...i koniec. Motorka nie będzie, z racji gdyż, bo, ponieważ...zwyczajowo miejsca brak. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Miały być ostatnie podrygi...ale nie są ;] Dziś spojrzałem...hm. Zmian wielkich nie będzie(JUZ) bo teraz, to postawiłbym to całkiem inaczej. Brnę w scenke dalej. Wsadziłem papergazete do pewnej ręki, i jak dotąd jednego fajka..do innej ręki tego samego pewnego gościa. Rzuciłem sztucerem w trawę i dorzuciłem kilka szpargałów na czołg. Zdjęcia (O MATKO) nie mam ze sobą jeszcze mojej głupawki..złapałem się za lustrzankę...i znów płacz, tamtej apratury nei okrzesałem...a z tą :/ Ok, wspomniane fotki: - me ulubione B&W I tu już kolorowiej I TRIO bliżej i liczymy zarost p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 16 Sierpnia 2009 Share Napisano 16 Sierpnia 2009 Podoba mi się podłoże. Z czego jest trawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi