stroju Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Bardzo ładnie, może jeszcze popracuj nad jasnością i kontrastem fotek (odrobinę za jasne), pozwoliłem sobie pokombinować z jedną z fotek: Według mnie tak jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol 111 Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Cytat: co to jest CM? http://ru.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=2006 dzięki Kamil, heh ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 No mati zaczynasz niszczyć Co ten aerograf z ludźmi robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 25 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Dziękować wszystkim za te motywujące opinie popracuj nad jasnością i kontrastem fotek Jak najbardziej. Tymczasem białe tło spisuje się doskonale (w porównaniu do niebieskiego) Co ten aerograf z ludźmi robi Aerograf zmienił mi życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Aerograf zmienił mi życie Witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 29 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Przeglądałem zdjęcia Magachów 6B z Libanu i znalazłem ową konwersję do modelu Academy: http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=LF1056 Gdybym wcześniej wiedział o jej istnieniu to bym zaczekał ze sklejaniem Już mi się model nie podoba, bo jest pomieszany... Jeszcze dobiła mnie kalka, która się rozwaliła przy układaniu Teraz ten niepoprawny model wygląda tak (chyba tylko kolor granatów dymnych jest najbliższy oryginałowi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Mi osobiscie jak na razie bardzo sie podoba. Ladnie wyszlo cieniowanie i mysle ze losz ladnie podciagnie detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 29 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Dziękować Chodziło mi o nieścisłość merytoryczną. Dzięki temu model traci, a jest już za późno na zestaw Legenda Te kalkomanie pewnie też wymyślone P.S. Malowali na Magachach detale w kolorze czerwonym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Chodziło mi o nieścisłość merytoryczną. Dzięki temu model traci Ta jasne.. Więc moje modele są nic warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 29 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2009 To mam usuwać kalki, czy położyć sido i nie myśleć o tym? Z drugiej strony bez "V" będzie trochę pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Ja bym to olał Oczywiście licz się ze wściekłą szarża Barthassa i paru fanatyków ale czego się nie robi dla dobrego modelu Was:bip:, gąbkuj i dawaj podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Chodziło mi o nieścisłość merytoryczną. Jeśli byś patrzył pod tym kątem na model Academy, to musiałbyś z ich zestawu użyć tylko wanny kadłuba A i ten zestaw z Legenda by Cię nie poratował (Magach Academy to mieszanka kilku wersji Magacha 6 ) Mi tam się podoba, mimo, że merytorycznie ( niestety trzeba to przyznać) leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 6 Września 2009 Autor Share Napisano 6 Września 2009 A teraz o tym jak nie powinno się robić washa Na to pójdzie satyna i inniejsze zabiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Wyglada bardzo dobrze. Jakbys mogl dac troche lepsze zblizenia zeby lepiej ocenic bylobu super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 16 Września 2009 Autor Share Napisano 16 Września 2009 Powoli do przodu Położyłem satynę, zrobiłem obicia (w tym pierwsze gąbkowe i w ten sposób powstał Mad Max ) i biedronkę... Zdjęcia Tutaj widać najlepiej mojego Mad Maxa... Pozdrawiam Proszę nie bić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Noooo ładny Obicia (jako lotnikowi) 'się podobają'. Galeryjka już niedługo? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Bardzo ladnie, bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 16 Września 2009 Autor Share Napisano 16 Września 2009 Czyli jest lepiej niż myślałem Dziękować za komentarze Galeryjka już niedługo? Niedługo koniec konkursu, to i "galeryja" niedługo Zostało tylko DELIKATNE kurzenie (przypominajcie mi, że ma być delikatne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi