kuba2507 Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Witam. Po ukonczeniu Nissana 350z przyszedl czas na ''Mietka''. Model bedzie praktycznie z pudla moze jedynie co to dostanie inne felgi. Teraz kilka fotek: Kasta w podkladzie. Niestety tylny zderzek sie ''sam;p'' przypadkiem polamal i zostal poklejony i poszpachlowany. Podwozie polakierowane lakierem ktory pozniej zawita na karoserii. Pierwszy w zyciu wasch(niewiem czy dobrze napisalem). Niewiem czy mi sie udalo;/ dlatego prosze o wasza ocene.(Listwa wtryskowa bedzie dopiero pomalowana) I pytanko co do silnika. Robic okablowanie czy nie jest widocznie w tym silniku?? Przed: Po: I widok z gory: No i silnik na probe osadzony w komorze silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Wash wyszedł dobrze chociaz jak dla mnie mógłby byc mocniejszy. Możesz jeszcze troche bardzo rozcieńczonej farby w zakamarki wlać i ewentualnie przetrzeć płaskie powierzchnie wacikiem do uszu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 24 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2009 No wlasnie tak tez robilem. Zalalem prawie cala strone czarna farbe poczekalem az podeschnie i wycieralem waikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Wash jest ok. Moim zdaniem nie ma potrzeby dawać więcej czarnego barwnika, chyba że chcesz zrobić silnik po jakimś wiekszym przebiegu to wtedy zrób tłuste zacieki Płytę podłogową zostawiasz tak jak jest , czy pryśniesz matem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Widzę że super autko się szykuje. Co do "łaszu" się nie wypowiem, ale kabelki wypadało by zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 25 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2009 tornado niewiem zastanawiam sie nad tym ale chyba zostawie polysk. A ty jak mysisz jak bedzie lepiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 kuba2507 no ja jeszcze nie widziałem auta z błyszczącym się jak lustro podwoziem . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Zbytnio to podwozie się święci Coś przydało by się z tym zrobić, aby to poprawić Bezbarwny matowy ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 tornado niewiem zastanawiam sie nad tym ale chyba zostawie polysk. A ty jak mysisz jak bedzie lepiej?? kuba2507 no ja jeszcze nie widziałem auta z błyszczącym się jak lustro podwoziem . Pryśnij podwozie matem i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Podwozie matem potraktuj, a silnik bez kabelków to raczej nie będzie chciał działać Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2009 Silniczek prawie gotowy. Kolektor wydechowy lekko przyrdzewilem. Podwozie poszlo w mat. (Jeszcze musze troche poprawic.) Czesci zawieszenia pomalowane na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 2 Lipca 2009 Autor Share Napisano 2 Lipca 2009 Karoseria polakierowana ( jest pare paprochow ale to sie spoleruje:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 10 Lipca 2009 Autor Share Napisano 10 Lipca 2009 Kasta doczekala sie polerki. Przygotowanie do polerowania. A tak wyglada kasta kilka godzin pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Silnik bardzo mi się podoba. Fajnie wyszedł Ci Wash Lakier na kascie po polerce wygląda świetnie. Chciałbym, żeby mój Shelby GT 350 H tak kapitalnie wyglądał po polerce Czekam na dalsze postępy i życzę powodzeniaw dalszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 No no klasa Elegancki lakierek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 Świetna polerka Gratuluję Czekam na dalsze postępy Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 11 Lipca 2009 Autor Share Napisano 11 Lipca 2009 Zaczolem walke z tapicerka. Wiem ze kalka jest nie za dakladnie polozona ale staram sie najlepiej jak moge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Lakier Miodzio Gratuluje Co do imitacji drewna to zamiast kalek możnaby pomalować podobnym odcieniem brązowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Lakier Miodzio Gratuluje Co do imitacji drewna to zamiast kalek możnaby pomalować podobnym odcieniem brązowego Bądź wykorzystać efekt imitacji drewna, jaką stosują pancerniacy np. malując trzonki od łopaty czy siekiery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 16 Lipca 2009 Autor Share Napisano 16 Lipca 2009 W koncu przyszly moje dlugo oczekiwane felgi, odbior oczywiscie w urzedzie celnym;/ Oponka(troche mi sie reka trzesla przy robieniu zdjec) Komplet. Szybka przymiarka. :p Bede sie staral zrobic negatyw zeby wygladalo troche podobnie do tego co jest na pudelku z felg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Ładne laczki, postarali si,ę tym razem z oponkami, ogólnie nowe produkty mają już ładne niskoprofilówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi