Truckerek93 Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Teraz będę coś kombinował z tym wash'em ... Czytamy posty do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Kable mają tyle do oryginału co piernik do wiatraka Wiesz, pierniki robi się z mąki, a tę mamy z młyna, który w dawnych czasach był właśnie często zlokalizowany w wiatraku - więc jednak trochę mają wspólnego... Mnie się tam podoba wielkamucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2010 Pobrudziłem silnik,jeżeli można to nazwać pobrudzeniem Szczerze ,to nawet mi się podoba ,ale zdaje sobie z tego sprawę że za bardzo przesadziłem Ale dopiero się uczę, tak więc sami wiecie jak to jest Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Silniczek ładnie pobrudzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 9 Stycznia 2010 Super Moderator Share Napisano 9 Stycznia 2010 Jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Bardzo fajnie wyszło brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2010 Skoro się podoba ,to dzisiaj silnik powędruje na stałe do ramy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2010 Silnik już na stałe przymocowany do ramy : Styrałem też zbiornik paliwa: Pomalowane od spodu obudowy skrzynek: I porobiłem sobie fotki całości(szkoda tylko że tak marnej jakości )Kabinka leży krzywo bo nie jest niczym przymocowana I mam do Was takie pytanko. Czy białe "kapsle" na przednich felach będą pasować do całości ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Bodzio pięknie ci to idzie.Ja bym kapsle zostawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Bardzo ładnie modelik ci wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 Kawał dobrej roboty Dekle na felgach pasują fajnie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 9 Lutego 2010 Autor Share Napisano 9 Lutego 2010 Lekko przepalony wydech : Może w końcu z okazji zbliżających się ferii, zacznę bawić się w "olinowanie" drabiny Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Rewelka ,jak zobaczyłem długość drabiny to mi szczęka opadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuhne & Nagel Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Świetny model omal nie spadł z krzesła jak zobaczyłem długości drabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Andrzej sie za glowie trzyma taki silnik w strażaku. Al i tak jest ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_muzzy Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Hej Długość tej drabiny jest naprawdę imponująca ) Chyba muszę sobie sprawić ten model. Bardzo mi sie podoba brudzing, oby tak dalej. Śledzę relacje z zaciekawieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Podoba mi się ten strażak, a drabina faktycznie robi wrażenie Mam pytanko, czy na drabinie są odwzorowane nakładki antypoślizgowe ? jeżeli tak, to waro było by je pomalować na czarny mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_muzzy Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 To jak już bawimy się w "100 pytań do" to powiedz Bodzio jak wykonałeś tylne światła? Czym je pomalowałeś i za pomocą czego przykleiłeś je do zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Lutego 2010 Autor Share Napisano 11 Lutego 2010 Już odpowiadam na wszystkie pytanka : Mam pytanko, czy na drabinie są odwzorowane nakładki antypoślizgowe ? jeżeli tak, to waro było by je pomalować na czarny mat. Tak są. Oczywiście będą malowane-pędzelkiem To jak już bawimy się w "100 pytań do" Smile to powiedz Bodzio jak wykonałeś tylne światła? Czym je pomalowałeś i za pomocą czego przykleiłeś je do zabudowy? Tylne światła przełożyłem z Mercedesa Actrosa MPII,następnie pomalowałem je farbkami typu clear Humbrola-pędzlem Obudowę lamp malnołem na czarny mat,a do wnętrza lampy wsadziłem kawałek foli chromowanej,po zewnętrznych stronach lamp dorobiłem pomarańczowe odblaski.Następnie wszystko przykleiłem Humbrolem ClearFix do zabudowy Dzięki za komentarze Nie powiem, ale na mnie drabina też robi wrażenie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Brudzing całkiem całkiem ale.... pracowałem przy silnikach z strażaka i nawet kilkunastoletnie strażaki nie miały tak brudnego silnika. Chyba że odwzorowałeś straż z OSP ,ale oni chyba nie mają takich drabin i to się by kłóciło z Twoim tematem modelu? A drabina jest imponująca, jak się już dowiedziałem kilka razy by drabina była rozłożona model musi być dobrze posklejany, bo źle, niedokładnie posklejane podpory lub zawieszenie powodowały ,że przy rozłożonej drabinie auto się wywracało. Dlatego wielkie dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 12 Lutego 2010 Autor Share Napisano 12 Lutego 2010 Brudzing całkiem całkiem ale.... pracowałem przy silnikach z strażaka i nawet kilkunastoletnie strażaki nie miały tak brudnego silnika. Chyba że odwzorowałeś straż z OSP ,ale oni chyba nie mają takich drabin i to się by kłóciło z Twoim tematem modelu? Zdaję sobie z tego sprawę że "z deczka" przesadziłem-robiłem to pierwszy raz i nie do końca wszystko wyszło git. Miejmy nadzieje że przy następnym modelu wyjdzie lepiej,a przy następnym strażaku na pewno Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 12 Lutego 2010 Share Napisano 12 Lutego 2010 Bodzio rozumiem Cię dobrze. Jak to mówią gdzieś się trzeba nauczyć, sam w brudzingu jestem kiepski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 19 Lutego 2010 Autor Share Napisano 19 Lutego 2010 Dość głupie z mojej strony pytanie ,no ale muszę Od której strony pomalować koguty ? Wewnątrz ,zewnątrz ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Hmm... ja przy swoich Scaniach malowałem z zewnątrz i tak chyba ci poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi