panzer_lehr Napisano 20 Sierpnia 2009 Share Napisano 20 Sierpnia 2009 Jak dla mnie...BOMBA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 20 Sierpnia 2009 Share Napisano 20 Sierpnia 2009 Model ogólnie fajny ale te zacieki strasznie wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 20 Sierpnia 2009 Share Napisano 20 Sierpnia 2009 Bez błotników ma piękną sylwetkę. Prawie tak piękną jak Jagdpanthera ;) Fajniutki model, ostatnia fotka - super. I o ile czerwoną gaśnicę można zrozumieć jako efekciarstwo (powinna być w kolorze bazowym), to światło z tyłu po lewej powinno mieć niebieską barwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 20 Sierpnia 2009 Share Napisano 20 Sierpnia 2009 Bardzo podobają mi się takie modele SF, ten w szczególności ma piękną sylwetkę. Ja poluje od dłuższego czasu na E100 Trumpetera. Wykonanie modelu dobre, oprócz wspomnianych wyżej pierdół no i nie pasi mi trochę kamo. Ambush zdecydowanie nie pasuje do "paper panzera", może ośmiorniczka albo coś zupełnie nowego. Pzdr Ps. Skracz czy żywica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 20 Sierpnia 2009 Share Napisano 20 Sierpnia 2009 może ośmiorniczka Fakt,bardziej pasuje do s-f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlo Napisano 20 Sierpnia 2009 Share Napisano 20 Sierpnia 2009 Na żywo wygląda to lepiej,zdjęcia trochę mdlą kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Sierpnia 2009 Share Napisano 20 Sierpnia 2009 Gites, majonez, malina itp. Super model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 20 Sierpnia 2009 Share Napisano 20 Sierpnia 2009 swietny, w szczegolnosci kolorystyka i dopracowanie detali oraz brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 te zacieki strasznie wielkie Bo to był wielki deszcz. Model superowy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 Model mi się podoba. Ale jak pomyślę, że coś takiego mogłoby istnieć.... Ona na obrót na stanowisku ogniowym potrzebował chyba tygodnia... I niezwykle uchachały mnie szekle do holowania z tyłu pojazdu. Holowania!!! Czym? Chyba krążownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 Model mi się podoba. Ale jak pomyślę, że coś takiego mogłoby istnieć.... Ona na obrót na stanowisku ogniowym potrzebował chyba tygodnia... I niezwykle uchachały mnie szekle do holowania z tyłu pojazdu. Holowania!!! Czym? Chyba krążownikiem A te szekle nie są po to by ten pojazd holował kogoś mniejszego, miast ktoś za nie jego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 No raczej do jednego i drugiego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 Model wyśmienity. <12><12><12> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi