rtoipmodest Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Modelik ACE, maskowanie bardzo mi pomogło Dzisiejsze foty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 To będę pierwszy Warsztat śledziłem od początku.I muszę napisać, że model jak i sama podstawka wyszły naprawdę bajerancko.Brakuje mi tylko jakiegoś małego "czegoś" co doda smaczku dioramce.Pomysł ze znakiem jak najbardziej trafiony. Gratuluje p.s mógłbyś napisać ile zapłaciłeś za wykonanie blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 23 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Filipie, a co jeszcze byś tam wcisnął? Tabliczka wykonana techniką zwaną graweron (?) - to jest aluminiowa blaszka, pobarwiona i litery są jakoś wtapiane. Kolor jest gorszy niż moje dotychczasowe, grawerowane laserowo, litery nie są też takie ostre. Cena 5 złotych. Za laserowe dawałem w innym punkcie 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Gratulacje, bardzo miły skorpionik, aż mam ochotę pogłaskać :-) zważywszy na materiał wyjsciowy to naprawdę odwaliłeś kawał dobrej roboty. a gdzie będzie można obejrzeć na żywca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 rtoipmodest przepraszam Cię, że Ci tak mieszam w głowie. Już po raz kolejny patrze na fotki i staram się ustalić co możnaby tam wrzucić... To taka moja mała obsesja. Oczywiście Ty nic nie musisz tam dorzucać bo to moja interpretacja. Musze poszperać w Internecie za jakimiś zdjęciami bo mi to spokoju nie daje Dzięki za informacje dot. tabliczki.Swoją drogą nie wiedziałem, że to będzie groszowa sprawa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Gratulacje. Zresztą, wiesz.. Moim zdaniem niczego nie brakuje. Może ładnego fotomontażu ale sie coś wymyśli a gdzie będzie można obejrzeć na żywca? A na żywca to się przejdziemy jak się znowu spotkamy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Lidl jest tani... Tak na szybko.... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 bardzo fajny ten fotomontaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 Bardzo ładny model na bardzo ładnej podstawce. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 Piotrze wreszcie dobrnąłeś do końca Skorpionik wyszedł bardzo fajnie. Ale to ci już mówiłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 Piękny Jakbyś mógł powiedz cuś więcej o podstaweczce głównie jakie materiały ? (prócz drewna ;p ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 25 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Jakbyś mógł powiedz cuś więcej o podstaweczce głównie jakie materiały ? (prócz drewna ;p ) Wszystko jest w wątku warsztatowym: viewtopic.php?t=14451&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Ładniusi "BWP'ek". Wcale nie widać, że to ACE Gratulejszyn! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi