Jacek Kryszak Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Fajna dioramka 1/48 http://www.makettinfo.hu/makettek/repulo/mc-130/index.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Yhyhy... Troche miejsca zajmuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek Kryszak Posted November 28, 2006 Author Share Posted November 28, 2006 Yhyhy... Troche miejsca zajmuje... Czyżby kiedyś Cię przycisneło że musisz go mieć Mój brat go ma bo w 1999 roku naszła go nagla taka myśl . I tak leży do dziś w wielkim kartonie. A model duży... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 No pewnie, ze musze go miec... Juz mi raz reka drzala, zeby nie kliknac "Licytuj" na Allegro... Ale sie powstrzymalem... (czyt. zona do pokoju weszla ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Miałem takiego w 1:48, ba nawet miałem podobną dioramkę tyle że na podłodze Model był podwieszony pod sufitem ale moja papużka strącila go i myślałem że się albo ją Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Świderski Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Oryginał http://www.baaa-acro.com/Dossier%20Photo/85-0012-1.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imt Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 nie było tam znaku, że remont pasa objazdu nie zrobili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek.S. Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Też to widziałem wcześniej. Musiało albo chłopaków przypilić, że lądowali albo jeden drugiemu robił laske i zgubił kontakty (wiem,wiem hardkor). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek Kryszak Posted November 28, 2006 Author Share Posted November 28, 2006 Też to widziałem wcześniej. Musiało albo chłopaków przypilić, że lądowali albo jeden drugiemu robił laske i zgubił kontakty (wiem,wiem hardkor). Duża ta dziura. Twoja teoria może być prawdopodobna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Khehe... Fajnie na TYM zdjeciu widac zcharmonijkowany kawalek brzucha, ktory zostawil na krawedzi dziury. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giulio Niewiadomski Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Też to widziałem wcześniej. Musiało albo chłopaków przypilić, że lądowali albo jeden drugiemu robił laske i zgubił kontakty (wiem,wiem hardkor). koledzy ze szkoly mówią że to ja jestem zbzikowany, ale to juz presada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babcia131 Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 Ładna dioramka, ładny oryginalny samolocik , ale Nasze Orły nie muszą mieć dzury w pasie żeby skasować Herkuleska podczas lądowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azawakh Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Niezwykle sugestywna praca w odbiorze.l.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts