Jacek Kryszak Napisano 28 Listopada 2006 Share Napisano 28 Listopada 2006 Fajna dioramka 1/48 http://www.makettinfo.hu/makettek/repulo/mc-130/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 28 Listopada 2006 Share Napisano 28 Listopada 2006 Yhyhy... Troche miejsca zajmuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 28 Listopada 2006 Autor Share Napisano 28 Listopada 2006 Yhyhy... Troche miejsca zajmuje... Czyżby kiedyś Cię przycisneło że musisz go mieć Mój brat go ma bo w 1999 roku naszła go nagla taka myśl . I tak leży do dziś w wielkim kartonie. A model duży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 28 Listopada 2006 Share Napisano 28 Listopada 2006 No pewnie, ze musze go miec... Juz mi raz reka drzala, zeby nie kliknac "Licytuj" na Allegro... Ale sie powstrzymalem... (czyt. zona do pokoju weszla ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Listopada 2006 Share Napisano 28 Listopada 2006 Miałem takiego w 1:48, ba nawet miałem podobną dioramkę tyle że na podłodze Model był podwieszony pod sufitem ale moja papużka strącila go i myślałem że się albo ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 28 Listopada 2006 Share Napisano 28 Listopada 2006 Oryginał http://www.baaa-acro.com/Dossier%20Photo/85-0012-1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 28 Listopada 2006 Share Napisano 28 Listopada 2006 nie było tam znaku, że remont pasa objazdu nie zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 28 Listopada 2006 Share Napisano 28 Listopada 2006 Też to widziałem wcześniej. Musiało albo chłopaków przypilić, że lądowali albo jeden drugiemu robił laske i zgubił kontakty (wiem,wiem hardkor). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 28 Listopada 2006 Autor Share Napisano 28 Listopada 2006 Też to widziałem wcześniej. Musiało albo chłopaków przypilić, że lądowali albo jeden drugiemu robił laske i zgubił kontakty (wiem,wiem hardkor). Duża ta dziura. Twoja teoria może być prawdopodobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 29 Listopada 2006 Share Napisano 29 Listopada 2006 Khehe... Fajnie na TYM zdjeciu widac zcharmonijkowany kawalek brzucha, ktory zostawil na krawedzi dziury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Też to widziałem wcześniej. Musiało albo chłopaków przypilić, że lądowali albo jeden drugiemu robił laske i zgubił kontakty (wiem,wiem hardkor). koledzy ze szkoly mówią że to ja jestem zbzikowany, ale to juz presada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Ładna dioramka, ładny oryginalny samolocik , ale Nasze Orły nie muszą mieć dzury w pasie żeby skasować Herkuleska podczas lądowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azawakh Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 Niezwykle sugestywna praca w odbiorze.l.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi